Luxe kamperen in Nottinghamshire

Wil je met je gezin echt wat beleven tijdens je vakantie, waarbij je kunt genieten van het gezonde buitenleven én de luxe van thuis? Kies dan voor het avontuur van glamping in Nottinghamshire. Je verblijft in een comfortabele tent van Het BoerenBed die huiselijk is ingericht. Het ontbreekt je aan niets en je bent slechts enkele stappen verwijderd van al het natuurschoon in de East Midlands van Engeland.

Een onvergetelijke familievakantie in Nottinghamshire

Het BoerenBed zorgt dat je een familievakantie uit duizenden beleeft. De tent staat op een kleinschalige standplaats bij een boerderij die nog in bedrijf is. Het boerenleven is dichtbij, evenals het fraaie natuurlandschap. De wandelpaden naar de mooiste gebieden van Engeland liggen voor de deur. Je komt onderweg ongetwijfeld konijnen, hazen, herten of kieviten tegen. Sherwood Forest ligt ook in de buurt, het meest geliefde bos ter wereld waar de geest van Robin Hood nog rondwaart.

Glamping in de nabijheid van vele natuurgebieden

In de East Midlands zijn vele tientallen natuurgebieden. Je verblijft altijd in de buurt van de natuur en hebt de kans om allerlei dieren in het wild te zien. Je kunt alles leren van de rijke flora en fauna in het Attenborough Nature Centre, een eco-vriendelijke toeristische attractie. Het maakt deze streek in Engeland perfect voor een ontspannen en leerzame familievakantie.

Ontvlucht de dagelijkse drukte en ontspan!

Ontvlucht de dagelijkse drukte en onthaast je tijdens een glamping vakantie in dit Engelse graafschap. Het verblijf in een gerieflijke 6-persoonstent op een boerderij is een bijzondere ervaring. Ondervind de charme van luxe kamperen via Het BoerenBed en beleef een prachtige familievakantie die alles in zich heeft.

Nieuwsbrief