Verken Northumberland tijdens de glamping vakantie met je gezin!

Tijdens luxe kamperen in dit gebied is er veel te ontdekken in de omgeving, vooral met de gebieden met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, zoals het Nationaal Park en de kust van Northumberland. Verken het gebied via de prachtige wandel- en fietspaden die op jullie bezoek wachten. Jullie zullen genieten van een ontspannen vakantie op deze unieke locatie: het heeft zoveel te bieden! Deze regio heeft in 2018 namelijk goud gewonnen bij de British Travel Awards, als beste vakantiebestemming van Groot-Brittanië!

Glamping aan de kust van Northumberland

Vlak aan de kust vinden jullie onze nieuwe boerderij: Northumberland Farm. De boerderij ligt buiten de stad die dezelfde naam heeft. Met het strand op een steenworp afstand, evenals golfclubs, Bamburgh Castle, boottochten naar de Farne Eilanden en andere mogelijkheden, is er genoeg te ontdekken in de nabije omgeving! Er zijn ook veel pubs en restaurants om uit te kiezen als je uit eten wilt gaan. Gewoon heerlijk ontspannen en tot rust komen tijdens de glamping vakantie met jullie gezin.

Maak kennis met de regio Northumberland

Jullie gastfamilie vertelt enkele verhalen over de boerderij en de omgeving, inclusief tips om de omgeving zelf te verkennen. Je bent van harte welkom om de boerderijen te bekijken terwijl ze werken of zelfs te helpen met dingen zoals het voeren van de dieren!

Nieuwsbrief