Glamping vakantie aan de Northumberland Kust

Geniet van een verfrissende zeebries, en voel het zand onder je voeten tijdens een bezoek aan de prachtige Northumberland Kust. Met kilometers aan stranden is deze regio gewoonweg spectaculair. Maak een wandeling langs de pier en geniet van een fish and chips terwijl jullie genieten van het uitzicht op zee.

Breng je familievakantie door op Northumberland Farm

Northumberland Farm ligt op minder dan 1,6 km van de Northumberland Kust. Jullie zullen genieten van een ontspannen vakantie op deze unieke locatie aan de kust, het heeft zoveel te bieden! Deze regio heeft in 2018 namelijk goud gewonnen bij de British Travel Awards, als beste vakantiebestemming van Groot-Brittanië.

Er valt veel te ontdekken tijdens een luxe kampeervakantie in Engeland

De Northumberland Kust is de ídeale plek om te genieten van typische watersportactiviteiten als kite- en windsurfen. Daarnaast biedt het meest noordelijke gebied van deze regio een overvloed aan geschiedenis met o.a. de Berwick Walls en het oude slagveld. Ook heeft het historische stadje Berwick-upon-Tweed een rijke cultuur, kom het ontdekken tussen de glooiende heuvels en vele mooie dorpjes.

Nieuwsbrief