Een glamping vakantie bij de boer in North Norfolk

North Norfolk is een "Area of Outstanding Natural Beauty" dat bekend staat om haar spectaculaire kustlijn, fantastische natuur en kilometers glorieuze stranden. Bezoek de pittoreske en kustplaatsen in de buurt van de glamping locatie, zoals bijvoorbeeld Cromer en Sheringham. Wandel over de Cromer pier en ontdek 's werelds langste onderwater krijtsteen-rif. Plezier daarna je smaakpapillen met een heerlijk bord fish and chips!

Leuke dingen om te doen tijdens je luxe kampeervakantie vlakbij Norwich

De middeleeuwse stad Norwich biedt vele activiteiten die bezoekers jong en oud zullen vermaken- er is echt iets voor iedereen om van te genieten! Reis terug in de tijd door een bezoek te brengen aan de kathedraal van de stad, of bezoek een van de vele tentoonstellingen in het Norwich Castle Museum. Van rondleidingen, de North Norfolk spoorweg tot prachtige boottochten, ervaar tijdens je glamping vakantie de leuke uitstapjes die North Norfolk te bieden heeft!

Ontdek de glamping boerderij in North Norfolk bij het BoerenBed!

Heydon Grove Farm is de nieuwste toevoeging aan de BoerenBed locaties. Gelegen in een stad die doordrenkt is van geschiedenis, ligt de boerderij op 320 hectare akkerbouwbedrijf dat onder andere brouwgerst, suikerbiet, hooi produceert. Het strand van de kustplaats Cromer vind je op slechts een half uur rijden. Tijdens regenachtige dagen kunnen de kleintjes de speelruimte of de overdekte knutselruimte verkennen. Omgeven door de landelijke natuur, biedt deze boerderij jullie een glamping vakantie om nooit te vergeten!

Nieuwsbrief