Glamping in North Dorset

Met adembenemende landschappen is het noorden van Dorset een idyllische en rustige bestemming om jullie volgende gezinsvakantie door te brengen. Gelegen in een rustiek landschap, zijn er tal van mogelijkheden om te genieten van de frisse buitenlucht en de natuur. Daarnaast is er een overvloed aan activiteiten waar het hele gezin van kan genieten!

Verken North Dorset tijdens een luxe kampeervakantie

Als je het buitenleven wilt verkennen en lekker actief wilt blijven, heeft North Dorset een schat aan adembenemende plekjes om te ontdekken. Een groot deel van deze regio valt namelijk binnen een Area of Outstanding Natural Beauty (kortweg AONB). Hier vind je tal van plekken om heerlijk te wandelen en te fietsen. Daarnaast is de North Dorset Trailway idyllisch voor een rustige paardrijtocht, fietstocht of mooie wandeling. Of breng de dag door met het verkennen van de rivier Stour Valley, waar jullie de Stour Valley Way kunt volgen. Bezoek tenslotte een van de vele pittoreske stadjes in de omgeving en neem een pauze voor een hapje en een drankje in een lokale pub.

Breng je familievakantie door bij Mount Pleasant Collection

De biologische boerderij Mount Pleasant Collection ligt in het prachtige Engelse landschap de Blackmore Vale in Dorset. De familie is erg trots op hun bezit: 300 hectare aan grasvelden in het midden van Dorset’s Blackmore Vale natuurgebied. Boer Mike is opgegroeid op deze prachtige boerderij en heeft alles zien ontwikkelen. Vroeger zag de boerderij er toch iets anders uit. Het was een melkveeboerderij met ongeveer 80 koeien. Echter, boer Mike had van jongs af aan al andere ambities voor de boerderij! Vandaag de dag staat Mount Pleasant Collection vol met verschillende dieren om van te genieten: Hereford koeien, een indrukwekkende kudde van 1000(!) schapen, paarden, Shetland pony’s, varkens, geiten, honden en knuffelbare konijnen. En vergeet de menagerie van geiten niet! De zeven BoerenBed Tenten staan op een prachtig en tijdloos stukje Engels platteland, ver weg van de stress van het moderne leven. In de directe omgeving leven vossen, herten en uilen.

Nieuwsbrief