Een luxe kampeervakantie op het ongerepte platteland in Norfolk

Luxe in een natuurlijke omgeving. Dat kun je verwachten tijdens een glamping vakantie in het oosten van Engeland. Het BoerenBed heeft in het schitterende landschap van Norfolk een luxe tent voor je klaar staan, waar je zo in kunt trekken en van alle moderne faciliteiten gebruik kunt maken. Combineer een kampeervakantie op het ongerepte Engelse platteland met het comfort van thuis en beleef een bijzondere, aangename en leerzame familievakantie.

Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek in een gezond boerenlandschap tijdens een Norfolk glamping verblijf

De comfortabele en ruime vakantieverblijven van Het BoerenBed zijn uitgerust met een keuken met houtgestookt fornuis, verschillende kamers met heerlijke bedden, een toilet, houtkachel en stromend water. Buiten staan een picknicktafel en barbecue. Je voelt je vrij op de boerderij, waar je het boerenleven kunt leren kennen en de dagelijkse hectiek even opzij kunt schuiven. Het is een familievakantie puur natuur, zonder dat het je aan iets ontbreekt.

Glamping met het hele gezin in de natuur van Oost-Engeland

Het BoerenBed zorgt voor een aantrekkelijk vakantieverblijf op het Engelse platteland. Het is glamping pur sang, nabij The Broads, een netwerk van rivieren en meren in dit graafschap. Je wandelt of fietst vanuit je onderkomen langs velden vol zonnebloemen en zet koers naar gebieden van uitzonderlijke schoonheid als de stranden Great Yarmouth, Cromer en Holkman. De vogelreservaten langs de kust zijn aangewezen als nationale parken. De inspirerende omgeving schenkt je een prachtige vakantie met het hele gezin. Ervaar je eigen Norfolk glamping verblijf!

Geniet van een luxueus buitenleven vol avontuur en romantiek

Een familievakantie via Het BoerenBed in het oosten van Engeland is bij uitstek geschikt voor wie op zoek is naar avontuur, ontspanning en romantiek. Je wordt gastvrij onthaald en kunt in je riante en compleet ingerichte 6-persoonstent genieten van de rust en ruimte in deze Engelse provincie aan de Noordzeekust. Reserveer snel een onderkomen voor een fantastische vakantie ervaring.

Nieuwsbrief