Glamping vakantie in Mid Devon

In het hartje van Devon, gelegen tussen Dartmoor en Exmoor National Park, is Mid Devon de perfecte startplaats om de hele provincie Devon te verkennen! Het gebied is bekend om zijn glooiende heuvels, de bosgronden, rivieren en adembenemende valleien. Verder is deze regio rijk aan wilde dieren, die het een uitstekende bron maken voor wandelvakanties en voor vogelspotters. Daarnaast wordt de prachtige natuur geëvenaard door de rijkdom aan cultureel erfgoed en de lokale historie. Als je op zoek bent naar een typische Engelse plattelandservaring, is Mid Devon de ideale bestemming!

Breng je luxe kampeervakantie door bij Billingsmoor Farm in Mid Devon

Billingsmoor Farm ligt op slechts 30 kilometer afstand van de prachtige kust van Exmouth. Vanaf deze zuivelboerderij kan je goed zien dat je in het mooiste stukje van Devon bent beland, met een goede toegang tot de noordelijke en zuidelijke kusten. Billingsmoor is een traditionele boerderij van maar liefst 400 hectare en vormt een onderdeel van het landgoed van de hertogdom van de prins van Wales. Dit betekent dat de boerderij onder strikte regels gemanaged moet worden om de natuurlijke omgeving in stand te houden. De 170 Friesche koeien worden twee keer per dag gemolken en zijn de rest van de dag op het veld te vinden. Ook worden er het hele jaar door kalveren geboren die je gerust kan gaan bekijken.

Leuke activiteiten in Mid Devon

In het nabijgelegen Tiverton staat een romantisch kasteel gelegen aan het rustige Grand Western Canal. Hier is ook een van de laatst overgebleven trekschuiten in het land te vinden. Als je verder naar het noorden rijdt vanaf Billingsmoor Farm, bevind je je na minder dan 15 mijl in het Exmoor National Park. Deze strekt zich uit tot de dramatische noordkust van Devon, ideaal voor surfers! Daarnaast ligt Exeter op een kleine afstand en biedt een schat aan activiteiten, waaronder een prachtige kathedraal en de middeleeuwse ondergrondse gangen van Exeter.

Nieuwsbrief