Glamping vakantie in de Mendips

De Mendips is een prachtig gebied dat zich uitstrekt van de grens van Wiltshire in het oosten tot een deel van de Somerset Levels in het westen. Verschillende verklaringen voor de naam "Mendip" worden gesuggereerd, van de middeleeuwse term "Myne-deepes", tot het Keltische Monith wat berg of heuvel betekent. De meest logische verklaring is dat de naam verwant is met "Mened", wat een Brythonic term is voor een hoogveengebied. Wat de verklaring ook is, de Mendips is een van de mooiste regio's in Engeland!

Breng je luxe kampeervakantie door bij Warren Farm Collection

Warren Farm Collection ligt in de regio Somerset, te midden van de Mendip Hills, een prachtig natuurgebied! De boerderij wordt al sinds de achttiende eeuw bewoond door de familie Warren. De overgrootvader van boer James Small woonde hier al in 1945. Sindsdien wordt de boerderij gerund door zijn familie. Met zo’n 404 hectare aan grond, dat zich uitstrekt langs de Cheddar Gorge, is het de perfecte locatie voor mensen die van het buitenleven houden. De boerderij heeft een kudde van meer dan 1000 schapen en 80 koeien. Als jullie genoeg genoten hebben van het geweldige uitzicht, de schapen en de koeien, dan is er genoeg te doen in de directe omgeving: wandelen, fietsen, de prachtige grotten van Wookey Hole of genieten van de echte Cheddar cheese!

Avonturen wachten op je tijdens je luxe kampeertrip in de Mendips!

Degenen die dol zijn op het buitenleven en graag uit wandelen gaan, kunnen in deze regio hun hart ophalen. De Mendips biedt namelijk volop mogelijkheden om je te vermaken tijdens je glamping vakantie. Bewonder het grote kunstmatige meer van Chew Valley Lake om vogels te spotten, of geniet van het speciale landschap met haar panoramische uitzichten, de wildernis en rust van de Quantock Hills. Daarnaast een tip voor de kleintjes: de Wookey Hole grotten! Deze is te bezoeken in het dorp Wookey Hole aan de zuidrand van de Mendip Hills.

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt
Nieuwsbrief