Een unieke kampeervakantie in Lancashire

Zoek je een unieke familievakantie in Groot-Brittannië, in een rustige en natuurrijke omgeving? Glamping is het toverwoord! Het BoerenBed verrast je in Lancashire met een verblijf in een 6-persoonstent die je qua ruimte en inrichting doet denken aan thuis. Je bent met je gezin van alle gemakken voorzien en kunt de natuur als het ware aanraken.

Ontdek het boerenleven tijdens glamping in Lancashire

Het BoerenBed kiest voor kleinschaligheid, comfort en kwaliteit. Je luxe meerpersoonstent bevindt zich bij een agrarisch bedrijf, waar het boerenleven zich nog dagelijks afspeelt. Je kunt de dieren aaien, melken en voederen, je kinderen kunnen zich uitleven in een fantastische boerenspeeltuin met strobalen, zandbak, glijbaan en schommel. Met de rivier de Wyre op een steenworp afstand, is er volop gelegenheid voor watervermaak.

Luxe kamperen met het hele gezin in Lancashire

Je vakantieverblijf in het noordwesten van Engeland is gelegen aan de rand van het beschermde natuurgebied Forest of Bowland. Maak vanuit je onderkomen een wandeling of fietstocht door deze 'Area of Outstanding Natural Beauty'. Je komt onderweg langs adembenemende hoogvlakten, diepe dalen en machtige veengebieden met een rijke verscheidenheid aan vogels en planten. Mogelijk zie je in de valleien herten lopen. Het is ook niet ver naar de kust, naar Lake District (met Coniston Old Man op 803 meter als hoogste punt) of de historische stad Lancaster. Ervaar je eigen Lancashrie glamping verblijf!

Een comfortabele familievakantie die je dichterbij de natuur brengt

Met een keuze voor glamping met het hele gezin in Noordwest-Engeland, krijg je een warm welkom op de boerderij. Je compleet ingerichte onderkomen kan zo worden betrokken, zodat je vakantie direct na aankomst begint. De kans is groot dat je verliefd wordt op deze bijzondere kampeerlocatie die voor een onvergetelijke familievakantie zorgt. Boek daarom vandaag nog een Lancashire glamping vakantie in een luxe tent bij Het BoerenBed en ga het avontuur tegemoet.

Nieuwsbrief