Luxe kamperen in een idyllisch natuurlandschap in Lake District

Lake District geldt als een van de mooiste nationale parken van Engeland. Het BoerenBed geeft je de kans om hier van een luxueuze familievakantie te genieten. Glamping in een comforttent op het land van een boerderij geeft je het gevoel van een stukje paradijs op aarde. Het is luxe kamperen in een idyllisch natuurlandschap.

Dompel je onder in het boerenlandleven en ontdek Lake District

Lake District Farm ligt in het wereldberoemde Lake District National Park, op slechts een half uurtje rijden van Carlisle. Hier vind je alle rust die je maar wilt. Als je van wandelen houdt, kun je hier je hart ophalen: je kunt heerlijk pootje baden in het riviertje naast je BoerenBed Tent. Deze boerderij is werkelijk ‘een stukje hemel op aarde‘. De familie Stobart woont al meer dan 20 jaar op Lake District Farm!

Een glamping vakantie in een Nationaal Park is een echte belevenis

Een familievakantie in het bekende Nationale Park The Lakes is een ware belevenis. Zie vanuit je volledig ingerichte meerpersoonstent de rode eekhoorns lopen en ga eens lekker pootje baden in het nabijgelegen riviertje. Het bergachtige gebied is beroemd om zijn meren, bossen, valleien en heide. Deze natuurrijke regio in Noordwest-Engeland is de thuisbasis voor vele wilde dieren en vogelsoorten. Een mooi avontuur om met je hele gezin aan te gaan.

Nieuwsbrief