Ontdek de charme van luxe kamperen in Kent

Heb je altijd al eens in een beschermd natuurgebied vakantie willen vieren met het hele gezin? Het BoerenBed bied je deze buitenkans met een glamping vakantie in het Engelse Kent. Je verblijft in een riante 6-persoonstent met houtkachel, waar het je qua comfort aan niets ontbreekt. Je hebt een vrij uitzicht op een adembenemend landschap, wat ook wel 'De tuin van Engeland' wordt genoemd.

Het gezonde buitenleven omarmen tijdens glamping in Kent

Je viert vakantie in een heuvelachtige omgeving die voor een groot deel wordt gekarakteriseerd door de krijtheuvels North Downs. Deze heuvelketen is geclassificeerd als gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid. Je luxe verblijf bevindt zich bij een boerderij die vol in bedrijf is. Het boerenleven speelt zich af met paarden, schapen, varkens, kippen, honden en katten. Rocky Field is dicht bij, waar je dassen, vossen en herten kunt spotten. Je kijkt uit op de omliggende velden en bossen.

Een onderscheidende familie vakantie in Zuidoost-Engeland

Geniet tijdens je familievakantie in Zuidoost-Engeland van een kampvuur bij je luxe tent en van de nachtelijke sterrenhemel. De gerieflijke accommodatie in dit graafschap is een ideaal startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten naar aantrekkelijke natuurplekken en bezienswaardigheden in de regio, zoals Bewl Water Reservoir, kuuroord Royal Tunbridge Wells, Bedgebury Pinetum en Groombridge Place Gardens, waar de bekende tv-serie 'Pride and Prejudice' werd opgenomen.

Kleinschaligheid, comfort en natuurschoon op één plek

Glamping in South East England paart de charme van het zuivere boerenlandleven aan het hedendaagse comfort. Je slaapt in een gewoon bed, maakt gebruik van een houtgestookt fornuis en beweegt je in een gezonde omgeving op een kleinschalige, mooie kampeerplek. Vier hier een fantastische familievakantie!

Nieuwsbrief