Glamping vakantie in Horsham

Binnen de regio Horsham is er genoeg te beleven om jullie luxe glamping vakantie compleet te maken. Bezoek bijvoorbeeld de ruïnes van een uit circa 1070 stammend Normandisch kasteel genaamd Bramber Castle, of bezoek Horsham Park met prachtig aangelegde tuinen, tennisbanen, een skatepark en een café. Nymans, een 20e-eeuwse tuin rondom de ruïnes, heeft exotische planten van over de hele wereld en biedt begeleide wandelingen en activiteiten voor kinderen.

Boek een luxe kampeervakantie bij Canfields Farm

Canfields ligt op 64 kilometer afstand van Londen en Brighton in het dorpje Rudgewick. Het vliegveld van Gatwick ligt op slechts 37 kilometer afstand dus deze locatie is ook uitermate geschikt voor Nederlandse gasten die het Engelse plattelands gevoel willen ervaren. De biologische boerderij in Canfields is erg geschikt voor actieve gezinnen. Naast de kwekerij zijn er ook kippen op de boerderij aanwezig, zodat je elke morgen een verse eitje kunt zoeken. De boerderij is gelegen tussen twee nationale parken, The North- en The South Downs. Fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, in de prachtige natuur. Tim heeft speciaal voor de kinderen een speeltuin en -veld aangelegd. Op het veld kunnen ze heerlijk voetballen, honkballen en volleyballen. De omgeving biedt uitstekende wandel- en fietspaden aan de South Downs Way, bijvoorbeeld het schilderachtig jaagpad.

Wandelen en fietsen tijdens een luxe kampeervakantie met het gezin

Er zijn tal van wandelmogelijkheden in de buurt, zoals het South Downs National Park met krijtheuvels, beboste gebieden en nog veel meer. Downs Link, een 59 km lang voetpad en ruiterpad verbindt North Downs Way, op St. Martha's Hill in Surrey, met de South Downs Way en moeten jullie zeker meenemen in jullie reisschema. Ook zijn er tal van fietsmogelijkheden, bijvoorbeeld in St. Leonard's Forest, aan de westkant van de Wealden Forest Ridge, die loopt van Horsham naar Tonbridge.

Nieuwsbrief