Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Herefordshire

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Herefordshire is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van het BoerenBed in West-Engeland, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de wijngaarden en glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Hereford is een historische stad in het westen van Engeland. Het ligt in het hart van het graafschap Herefordshire, niet heel ver van de grens met Wales. U vindt er een aantal mooie historische gebouwen en musea zoals de oude kathedraal, het prachtige houten Black and White House, het Cider Museum en de Hereford Museum & Art Gallery. U zit hier tevens aan de rand van het heuvelachtige rivierlandschap genaamd de Wye Valley. Deze vallei heeft de status van Area of Outstanding Natural Beauty en biedt prima wandelmogelijkheden.

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in het westen van Engeland. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Bekijk hier onze boerderijen in Herefordshire

Nieuwsbrief