Chat with us, powered by LiveChat
Heeft u een vraag? Bel ons:

Glamping vakantie in Hastings

Gelegen aan de zuidkust van Engeland, ligt Hastings, dat zijn naam leent aan de Slag bij Hastings die plaatsvond op Senlac Hill in 1066. Er is genoeg te leren over de geschiedenis van dit gebied. Tevens biedt het ook genoeg activiteiten voor een actieve glamping vakantie!

Activiteiten tijdens je luxe kampeervakantie in Hastings

Ga in het kustplaatsje Hastings naar de pier en wandel langs de boulevard om het uitzicht op de zee én de kleurrijke strandhuizen te bewonderen. Geniet van de frisse zeewind en bezoek de ruïnes van het Normandische fort van Hastings Castle. Daarnaast is Smugglers Adventure een interessante activiteit voor álle leeftijden: in de voetsporen van de smokkelaars volg je een reeks ondergrondse tunnels, ondersteund door spannende geluidseffecten en gekostumeerd personeel. Of bezoek het East Hill Lift Upper Station, een kabelbaan uit de vroege 20e eeuw (de steilste van Engeland), die toegang tot het park én het strand biedt! Tenslotte is het Blue Reef Aquarium een bezoekje waard. Het biedt een reis door diverse leefomgevingen van de onderwaterwereld, inclusief een onderwatertunnel met haaien en rif vissen.

Breng je vakantie met het gezin door met glamping op Lunsford Farm

Lunsford Farm vind je in Hastings, East Sussex. Dit is op nog geen half uurtje rijden van Dover, waar de boot naar Duinkerke vertrekt. Laat je naar de overkant varen door de veerdienst, en waan je in een compleet andere boerenwereld! Deze boerderij is al sinds 1888 in het bezit van de familie Dunlop. Op dit moment runt Andrew samen met zijn team de boerderij. Vanaf de vier BoerenBed Tenten heb je waanzinnig uitzicht over de zee. Dit plekje werd in 2013 dan ook gekozen als mooiste “Coastal Glamping Site”!

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief