Een luxe glamping vakantie in Hampshire

Proef van het boerenleven, geniet van de vrije natuur en beleef een overweldigende glamping vakantie in Hampshire. Het BoerenBed zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Kom met je hele gezien of met vrienden en verblijf in een comfortabele en volledig ingerichte 6-persoonstent bij een boerderij. Je ervaart de privacy en het geluk van het buitenleven en kunt kennismaken met een duurzaam agrarisch bedrijf.

Een oase van rust aan de rand van een natuurgebied in Hampshire

Het BoerenBed laat je ontspannen op een bijzondere locatie in Zuid-Engeland, aan de rand van het National Park South Downs. Het is een oase van rust op een uurtje rijden van Londen. Je ontdekt tijdens je familievakantie de wereld van de boeren, met het aanwezige rundvee en schapen. Je kijkt uit op een glooiend landschap, met bossen en kronkelende weggetjes. Geniet 's avonds van een barbecue en kampvuur in de buitenlucht en bewonder 's nachts de fraaie sterrenhemel. Ervaar je eigen Hampshire glamping verblijf met BoerenBed.

Luxe kamperen tijdens een familievakantie in een natuurrijke omgeving

Een familievakantie via het BoerenBed in dit Engelse graafschap is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Het is luxe kamperen met de natuur binnen handbereik. In je vakantie onderkomen vind je bijna alles wat je thuis ook hebt: warmte, verlichting, water, een wc en riante bedden. Trek er op uit om de zuidkust van Engeland nader te leren kennen en wandel langs laag gelegen kleigronden, weelderige heidevelden, machtige bossen en groene heuvels. Grote delen van Hants zijn aangewezen als beschermd natuurgebied en benoemd als Area of Outstanding Natural Beauty.

Kies voor de natuur, het comfort en avontuur in Zuid-Engeland met een Hampshire glamping verblijf

Luxe kamperen in Zuid-Engeland is zeer aangenaam, vanwege het milde klimaat met veel zonuren. Ervaar zelf waarom glamping in een gezonde omgeving steeds populairder wordt en reserveer een fraai onderkomen bij Het BoerenBed voor een prachtige en avontuurlijke vakantie met het hele gezin.

Nieuwsbrief