Gloucestershire glamping vakantie voor het hele gezin!

Elegante spa- en marktstadjes met glooiende, groene landschappen. Dat is Gloucestershire. Maak een tocht tussen de dorpen die deel uitmaken van de beeldschone Cotswold gemeente of fiets buiten de gebaande paden, langs eiken en beuken, in het massale Forest of Dean. De steden in Gloucestershire geven jullie een glimp van het goede, hedendaagse leven in deze streek. De levendige sportkalender van het westelijke graafschap is goed gevuld met paardensport, cricket en zelfs het jaarlijkse kaasrollen van Double Gloucester: er is nooit een tekort aan attracties in Gloucestershire!

Een luxe kampeervakantie in de Cotswolds

Gloucestershire omvat alles waar mensen van houden van het Engelse platteland. Het is rijk aan geschiedenis, beschikt over idyllische landschappen en prachtige architectuur. In het centrum van deze provincie vinden jullie de adembenemende regio Cotswolds, die bestaan uit honingkleurige kalksteenheuvels van onvergelijkbare natuurlijke schoonheid, die de prachtige steden en dorpen beschermen. Gloucester is een knusse provinciestad met een prachtige kathedraal, die weer helemaal tot leven is gekomen nadat het onlangs is gemoderniseerd, terwijl het kuuroord Cheltenham bruist van de Georgische elegantie. In Gloucestershire kun je zelfs de bron van de rivier de Thames volgen of gewoon door het oude en fantasierijke Forest of Dean trekken.

Familievakantie op de boerderij in de Cotswolds

Hidcote Manor Farm is gemakkelijk bereikbaar vanuit zowel Londen als Birmingham. Liefhebbers van de regio Cotswolds zullen de boerderij onweerstaanbaar vinden. De tenten liggen op een steenworp afstand van de kalksteenheuvels die zich rond de prachtige National Trust tuinen van Hidcote Manor bevindt. Deze pittoreske boerderij is tevens een paradijs voor dieren in het wild, én voor vogelspotters: je vindt hier onder andere veldleeuweriken, kieviten en vinken. En we hebben nóg een locatie in Gloucestershire: op slechts op 8 km van het oude Gloucester en op korte loopafstand van de monding van de Severn, vindt je de vredige boerderij Moor Farm. Kinderen zullen zich hier prima vermaken door te gaan vissen en varen of de nieuwe fietsroute rond de boerderij uit te proberen.

Nieuwsbrief