Glamping Londen: Familievakantie in de buurt van de hoofdstad

Je kunt vanuit Londen in elke willekeurige richting rijden en je zult snel een BoerenBed boerderij tegenkomen. Er zijn negen prachtige locaties te vinden, op slechts 1,5 uur rijden vanaf Londen. Je hoeft niet ver te zoeken om het hart van het platteland te vinden, en te genieten van de legendarische luxueuze BoerenBed glamping vakantie op een van de boerderijen in de omgeving.

Kamperen bij de boer in Engeland

De BoerenBed locaties die zich dichtbij Londen bevinden, bieden veel afwisseling. Mill Farm geeft bijvoorbeeld een superleuke boerderij toer dwars door de vele verschillende landschappen van het South Downs National Park. Manor Farm is een oase van rust: glamping met het klassieke Hampshire gevoel! Canfields Farm, gelegen op de grens van West Sussex en Surrey, is een boerderij die is zich midden in de ruige natuur bevindt. Hier kun je o.a. verschillende bosdieren in het wild spotten! In het oosten, bij Sunninglye Farm, is de boerderij omgeven door bossen in een "Area of ​​Outstanding Natural Beauty". Verder naar het noorden, vind je New Barn Farm in Bedfordshire. Dit is een paradijs voor wandelaars, dankzij de vele netwerken van wandelpaden die je kunt verkennen. Of probeer iets heel anders: in Essex, bij Layer Marney Tower. Slechts op een uur afstand van Londen, net voorbij de Romeinse stad Colchester vind je het prachtige landschap van East Anglia.

BoerenBed glamping vakanties binnen handbereik

Vlak naast het New Forest gebied heb je de gelukkige keuze tussen twee prachtige glamping locaties in Hampshire: Gambledown en Midgham Farm. De tenten van Midgham Farm bevinden zich volledig in het bos, op slechts 10 minuten lopen van de rivier de Avon. Aan de andere kant van de New Forest regio vind je onze boerderij Gambledown, waar de boeren Richard en Tamara je graag ontvangen. Voor een zucht frisse zeelucht kun terecht vlakbij de A21, bij Lunsford Farm. Hier heb je een uniek zeezicht vanaf je tent.

Luxe kampeervakanties in de buurt van Londen

Langzamer leven is een belangrijk onderdeel van de BoerenBed vakanties. Door de tijd te nemen, maak je meer tijd voor de belangrijkere dingen in het leven, zoals samen tijd doorbrengen zonder telefoon en andere afleiding.

Bekijk onze boerderijen op een steenworp afstand van Londen

Nieuwsbrief