Een glamping familievakantie in Essex

Bij Het BoerenBed kun je in Engeland een leuke familievakantie boeken op een boerderij. Glamping staat voor glamorous camping. Hierbij vier je je vakantie in een extra luxe ingerichte tent die voorzien is van veel modern comfort. Tegelijkertijd beleef je de bijzondere sfeer die bij kamperen hoort!

Onderga in Engeland het leven op een echte boerderij in Essex!

Alle kampeerboerderijen van Het BoerenBed zijn gesitueerd op het terrein van een echte boerderij waar nog dagelijks hard gewerkt wordt. Al onze locaties zijn gevestigd in beschermde natuurgebieden of op prachtig onderhouden landgoederen. Zo kun je het boerenleven op een melkveehouderij of een landbouwbedrijf goed leren kennen terwijl je, midden in de natuur, geniet van een zorgeloze glamping familievakantie!

Genieten in een prachtig Engels landschap van een glamping vakantie!

Het graafschap Essex ligt in de regio Oost-Engeland en wordt gekenmerkt door een glooiend tot heuvelachtig landschap met prachtige vergezichten. Je kunt er fantastische dagtochten maken en één van de prachtige kleine eilandjes voor de kust bezoeken zoals bijvoorbeeld Wallasea Island waar je een mooi stuk ongerepte natuur aantreft. Het Tropical Wings Zoo in Chelmsford, en Adventure Island in Southend-on-Sea staan garant voor een leuke dag voor het hele gezin. Ook de Engelse hoofdstad Londen is niet ver weg. Je kunt er een dagje heerlijk shoppen en rondkijken in onder meer een vermaard warenhuis als Harrods. Ook de London Bridge en de Big Ben moet je er zeker even bezoeken!

Beleef een unieke familievakantie bij Het BoerenBed!

Een vakantie bij Het BoerenBed is een unieke ervaring waarbij buiten leven aangenaam gecombineerd wordt met een ontspannen en luxe verblijf in een ruime tent. Je vindt bij ons beslist ook een locatie die jouw op het lijf geschreven is!

Nieuwsbrief