Een avontuurlijke familie vakantie in een luxe tent in Sussex

Een glooiend en afwisselend landschap, nabijgelegen stranden en een nationaal park op loopafstand. Sussex is het ideale decor voor een avontuurlijke en relaxte kampeervakantie in Engeland. Zeker als je kiest voor glamping op een de boerderijen van Het BoerenBed. Je geniet van het buitenleven en het comfort van een compleet ingerichte luxe 6-persoonstent.

Een gastvrij onthaal in een rustige en landelijke omgeving

Het BoerenBed bied je een aangenaam verblijf in dit graafschap in Zuid-Engeland, dat enerzijds herinnert aan het boerenleven uit het begin van de twintigste eeuw en anderzijds het gerief van thuis heeft. De ruime tent is volledig ingericht, met heerlijke bedden, een houtgestookt fornuis, toilet, houtkachel en stromend water. Op de boerderij, waar het agrarisch leven nog in volle bloei staat, kan worden gedoucht. Je wordt gastvrij ontvangen in een rustige en landelijke omgeving.

Comfortabel kamperen met het hele gezin in Groot-Brittannië

De tenten van Het BoerenBed bevinden zich op een kleinschalige locatie in het natuurlandschap, met zicht op de kilometerslange heuvelrug van de South Downs. Je kunt wandelen naar de bossen van The Weald of een route uitkiezen naar de mooie zandstranden. Het milde klimaat leent zich voor allerlei buitenactiviteiten met het hele gezin.

Ervaar de magie van glamping in de natuur

Haal diep adem, ontspan je en ervaar de magie van glamping in het prachtige Zuid-Engeland. In een comfortabele tent van Het BoerenBed kun je het hectische tempo van het moderne leven achter je laten en tot rust komen in een fraai natuurlandschap. Boek vandaag nog een unieke familie vakantie. Je wilt daarna nooit anders meer!

Nieuwsbrief