Glamping vakantie in East Hampshire

East Hampshire is de thuisbasis van de historische stad Winchester, de spectaculaire heuvels van de South Downs, de mooie kalkbeekjes en uiterwaarden van de Meon vallei. Deze landelijke regio heeft veel te bieden aan zijn bezoekers. Behalve een adembenemend uitzicht op het platteland, vinden jullie hier ook ongerepte dorpen, natuurreservaten en erfgoed. East Hampshire ligt verscholen tussen de kathedraalsteden Winchester en Chichester. Het is er ideaal om te wandelen, fietsen en paard te rijden. Loop of rijd over de inspirerende routes door de oeroude bossen, naar de top van de heuvels van de Downs. Genoeg vermaak voor jong en oud!

Breng je luxe kampeervakantie door bij Manor Farm

Manor Farm ligt in Alton in de regio van Hampshire. Vanaf Londen is het ongeveer een uur rijden. Boer Will is de vierde generatie Brock, die de boerderij bezit. De familie Brock woont hier al 130 jaar. De familie bestaat uit Anna, Will en hun twee kinderen Daisy en Bertie. Ze werken samen op de boerderij met Will’’s ouders Thomas en Elizabeth, nieuwsgierige lama Alfa en Sweep de hond. Bij Manor Farm staan de BoerenBed Tenten in de oude boomgaard onder de bomen.

Activiteiten in de regio East Hampshire

Op loopafstand van de boerderij zijn er tal van leuke lokale kroegen te vinden, waaronder de Three Horseshoes in East Worldham. En voor degenen die graag een duik nemen is er gelegenheid om in de natuur te zwemmen in de Frensham Ponds, óf een uurtje verder aan de kust in West Wittering en Hayling Island. Daarnaast kun je in het Alice Holt bos de wandelpaden verkennen en is een fietsverhuur beschikbaar. Ook is er een klimparcour ‘Go Ape’ in de boomtoppen, geschikt voor jongeren en volwassenen. Daarnaast is een leuke nostalgische attractie het charmante woonhuis van Jane Austen in het naburige Chawton. Tenslotte zijn zowel Peppa Pig World (een hit onder de kinderen!) en New Forest goed bereikbaar vanuit Manor Farm!

Nieuwsbrief