Omarm de natuur met luxe kamperen in Dorset

Omarm de natuur en geniet van de luxe van een volledig ingerichte 6-persoonstent van Het BoerenBed in Dorset. Je zult je verwonderen over het afwisselende landschap in dit graafschap in het zuidwesten van Engeland. Je comfortabele verblijf op een kleinschalige natuurlocatie ligt op een steenworp afstand van de veelgeprezen kust en is daarmee ideaal gesitueerd voor een fijne familievakantie.

Maak kennis met het boerenleven in een luxe accommodatie

De glamping tenten van Het BoerenBed staan op een boerderij, waar je kennis kunt maken met het agrarische leven. Van koeien melken tot gewassen kweken en eenden voeren. Je kunt helemaal jezelf zijn en genieten van het buitenleven, terwijl het je aan niets ontbreekt. Je tent is onder meer voorzien van riante bedden, een toilet, houtkachel, houtgestookt fornuis om te koken en stromend water. Moderne faciliteiten in een authentieke omgeving.

Glamping met het hele gezin nabij de unieke kuststrook van Engeland

Een familievakantie in het zuidwesten van Engeland is een speciale ervaring. Je kunt vanuit je luxe tent het omringende landschap verkennen, waarbij je stuit op kalkrijke heuvels, kleivalleien en weelderige bossen. De regio is vermaard om zijn kuststrook. Aan de Jurassic Coast zijn vele geologische bezienswaardigheden te zien als Chesil Beach, Isle of Portland en Lulworth Cove. De schitterende, rotsachtige kust staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is zeker een bezoekje waard.

Een onvergetelijke kampeerervaring van hoge kwaliteit

Het BoerenBed biedt je een glamping ervaring van hoge kwaliteit, perfect voor als je met je gezin of vrienden op zoek bent naar een unieke, rustige vakantie in een natuurlijke omgeving met een mild klimaat. Ervaar het zelf en ontdek de meerwaarde van een ontspannen familievakantie in Zuid-Engeland.

Nieuwsbrief