In Devon ervaar je het ultieme glamping gevoel

Combineer het plezier van kamperen met het comfort van thuis. Glamping in Devon is een aantrekkelijke manier om je in de natuur te begeven en gelijktijdig de wereld van de boer beter te leren kennen. Daarbij ontbreekt het je aan niets. Het BoerenBed biedt je een mooie familievakantie in Engeland in een luxe glamping tent, waarbij je een gastvrij onthaal krijgt en maximaal kunt genieten van de rust, ruimte en natuurpracht.

Ontdek de boerderij tijdens je glamping vakantie in Devon

Ontspanning en leren gaan hand in hand tijdens een verblijf bij dit graafschap in de regio Devon in Zuidwest Engeland. Je kunt het functioneren van een agrarisch bedrijf van dichtbij bekijken én je hebt toegang tot het romantische landschap tussen twee gescheiden kustlijnen. Het BoerenBed kiest zijn kleinschalige locaties zorgvuldig uit. Je bent verzekerd van een schitterende vakantieplek in de buurt van de nationale parken Dartmoor en Exmoor.

De Engelse natuur voelen, proeven en ruiken tijdens een familievakantie

Tijdens een familievakantie met Het BoerenBed in Engeland kun je de natuur voelen, proeven én ruiken! Je kunt op de boerderij koeien melken en kippen voeren, maar er ook op uittrekken voor een spannende wandeling. Bewonder de subtropische planten, kliffen, zandstranden en authentieke dorpjes met pittoreske huizen. Op een glamping vakantie in Devon voel je je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je bent altijd dicht bij de natuur.

Geniet van een natuurvakantie in Zuidwest Engeland

Glamping in Devon is ook aantrekkelijk vanwege het milde klimaat, sterk beïnvloed door de Noord-Atlantische golfstroom. Beleef bij Het BoerenBed een unieke natuurervaring in een luxe 6-persoonstent en dompel je onder in een eenvoudiger manier van leven. Je trekt even de stekker uit de dagelijkse drukte en geniet met je familie of vrienden van een ontspannen en gedenkwaardige vakantie.

Bekijk hier onze boerderij in Devon!

Nieuwsbrief