Stoer en comfortabel kamperen in Cumbria

Glamping in Cumbria! Houd je van kamperen, maar wil je wel wat meer luxe en comfort? Glamping is de ideale invulling van een familievakantie. Lekker buiten leven op de mooiste locaties, in de buurt van een prachtig natuurgebied. Het BoerenBed heeft ruime en comfortabele tenten in het mooie Yorkshire die van alle gemakken zijn voorzien. Ontdek de wereld van de boer en beleef een onbezorgde glamping vakantie in Engeland.

Met het hele gezin genieten van glamping in Cumbria

Glamping is de nieuwe manier van vakantie vieren met het hele gezin. Je verblijft op een kleinschalige locatie bij een werkend agrarisch bedrijf. Je komt in aanraking met het boerenbedrijf, waarbij je verblijft in een tent die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger. De volledig ingerichte tent vormt de perfecte uitvalsbasis om de natuurlijke omgeving van dit Engelse graafschap te leren kennen.

Een ontspannen verblijf in ꞌGod's Own Countyꞌ

Het BoerenBed bezorgt u een ontspannen familie vakantie in Engeland, midden in de natuur. Maak vanuit uw luxe 6-persoonstent een wandeling over de North York Moors of snuif de zeelucht op in Scarborough, Bridlington of Whitby. Het platteland heeft de lovende bijnaam ꞌGod's Own Countyꞌ. Je verblijft vlak bij het karakteristieke landschap van Dales National Park, groene hooglandweiden die worden begraasd door schapen en runderen en worden gescheiden door stenen muren.

Geniet van het buitenleven en de schoonheid van Cumbria

Het BoerenBed bied je in Engeland gastvrijheid, rust en ruimte. De combinatie van het gemak van een luxe tent en het rijke gevoel van kamperen onder de sterren brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Kies vandaag nog voor een familie vakantie in dit Engelse graafschap en geniet van het fantastische buitenleven en de schoonheid van de omgeving.

Nieuwsbrief