Luxe kamperen in de natuur van Cornwall

Ben je op zoek naar een nieuwe vakantie ervaring, waarbij je verblijft in een unieke outdooraccommodatie met stijl en luxe? Glamping is het woord! Cornwall is de perfecte bestemming voor een familievakantie in Engeland. Dichterbij de natuur kun je niet komen met een verblijf in een luxe

6-persoonstent van Het BoerenBed. Comfort, kwaliteit en authenticiteit komen hier samen. Ervaar het zelf en voel wat onthaasten betekent.

Proef van het boerenleven in een volledig ingerichte tent in Cornwall

Glamping schenkt je de vrijheid om de schoonheid van de natuur in het zuidwesten van Engeland te ontdekken. Het BoerenBed zorgt voor een authentieke ervaring en onvergetelijke vakantie op een boerderij, waar het agrarische leven nog in volle bloei staat. De compleet ingerichte tenten voldoen aan de hoogste standaards, inclusief riante bedden, een toilet, houtkachel en stromend water. Ofwel: comfortabel buitenleven op een schitterende plattelandslocatie.

Een familievakantie in de natuur in Engeland

Het Engelse schiereiland leent zich bij uitstek voor een geslaagde familievakantie. De tenten van Het BoerenBed staan altijd in de directe omgeving van een prachtig natuurgebied. Geniet van de nabijgelegen prachtige stranden, hoge kliffen en het adembenemende uitzicht vanaf de kustlijn. Het is een van de zonnigste gebieden in het Verenigd Koninkrijk. Het maakt een natuurwandeling extra aantrekkelijk. Je ontmoet onderweg weelderige heide, landtuinen, historische dorpjes en beboste valleien. De beroemde botanische tuin Eden Project ligt op slechts een paar kilometer afstand.

Een inspirerende en ontspannen vakantie op het Engelse schiereiland

Glamping in een luxe tent van Het BoerenBed brengt je in contact met de natuur, zonder dat je het huiselijke comfort hoeft los te laten. Kies voor glamping in Zuid-Engeland, proef van het boerenleven en beleef een inspirerende en ontspannen familievakantie, waar je nog lang over zal napraten.

Nieuwsbrief