Glamping in Caradon, Cornwall

Het tempo van het leven in Caradon voelt langzamer aan dan in de grote steden. Een ontspannen wandeling langs de kust van Cornwall is dus de perfecte manier om te ontspannen. Of het nu gaat om het verkennen van het platteland, zwemmen in de zee of gewoon simpelweg genieten van de charmante kustplaatsen, in Caradon is er genoeg te beleven!

Kamperen bij de boer in Cornwall

Niet ver van de prachtige Tamar Valley in de regio Caradon, ligt onze glamping locatie Looe. Het is een melkveebedrijf wat bestaat uit ruim 130 Holstein koeien en ongeveer 270 Brits-blauwe runderen, verspreid over maar liefst 300 hectare. De familie Hughes runt hier al meer als 35 jaar de boel en kijkt ernaar uit jullie te verwelkomen op de boerderij!

Luxe kamperen in Engeland met de hele familie

BoerenBed noemen we in Engeland Feather Down. Op meer dan 30 verschillende locaties kun je helemaal als een veertje tot rust komen op deze prachtige boerderijen en op een luxe en unieke manier kamperen bij de boer. In Engeland hebben ze het concept glamping uitgevonden, heerlijk genieten van alle luxe maar ook het knusse van kamperen. Echt even helemaal weg met de familie!

Nieuwsbrief