Glamping vakantie in de Koninklijke provincie Berkshire

In 1957 werd Berkshire door de koningin van Engeland erkend als "The Royal County of Berkshire". Dit omdat het de thuisbasis is van Windsor Castle, een van de koninklijke residenties van Engeland. Sinds 1100 maakt deze provincie al deel uit van de geschiedenis van het koninklijk huis, en zelfs de huidige Hertogin van Cambridge, Kate Middleton, komt uit het mooie Bucklebury!

Bezienswaardigheden tijdens een luxe kampeervakantie in Berkshire

Kamperen op het landelijke platteland van Berkshire biedt de perfecte gelegenheid om op te gaan in de natuur. Deze provincie beschikt over vele prachtige landgoederen om te wandelen en de Engelse 'countryside' op te snuiven. Op één daarvan vind je Highclere Castle, het prachtige landhuis uit de bekroonde BBC tv-serie Downtown Abbey. Daarnaast biedt Windsor's Royal Park ruim 5.000 hectare prachtig landschap en eeuwenoude eiken. Als de zon schijnt aan het rustige 18e-eeuwse koninklijke meer, met zijn prachtige waterlelies, is dit dé perfecte plek om samen gezellig te picknicken. Bezoek tenslotte het Magna Carta schip (gebouwd in Nederland!) dat vertrekt vanaf Runnymede. Het is de perfecte manier om het uitzicht op de Theems te bewonderen!

Familievakantie op de boerderij in Berkshire

Voor de kleintjes biedt Legoland een unieke familie pretpark ervaring. Het park bestaat uit meer dan 55 interactieve attracties, attracties, liveshows en bouwworkshops, om nog maar te zwijgen over de maar liefst 80 miljoen LEGO-stenen, allemaal in een prachtig park van meer dan 150 hectare!

Ervaar alles wat deze mooie provincie te bieden heeft en boek hier je glamping trip.

Nieuwsbrief