Bedfordshire voor een geslaagde familievakantie

Wentel je in luxe op het terrein van een Engelse boerderij vlakbij Bedford. Onze prachtige BoerenBed tent staat hier voor je klaar.

Glamping in een luxe tent in Bedfordshire

Het Engelse boerenland is een oase van rust en ruimte. Dankzij de verbazingwekkend comfortabele inrichting van onze tent, maak je hier kennis met de meest luxe vorm van glamping. Elke BoerenBed tent is bijzonder sfeervol gemeubileerd. Je beschikt over een authentieke kachel om op te koken en kunt kiezen uit een bedstede en een groot tweepersoonsbed om op te slapen. Glamping in deze luxe accommodatie schept de optimale condities voor een geslaagde familievakantie. Geniet van een vers eitje uit het kippenhok bij het ontbijt en voor kinderen is het verblijf op de boerderij een waar feest. Alle dieren zijn er lief en er valt van alles te ontdekken. Wacht niet te lang met reserveren!

De omgeving in Bedforshire

Natuurlijk vormt deze locatie in Engeland een prima uitvalsbasis voor vele uitstapjes. Het gebied wordt doorkruist door een groot aantal Public Footpaths, zodat een avontuurlijke wandeltocht altijd binnen bereik ligt. Ook het middeleeuwse Cambridge ligt vlakbij. Deze eeuwenoude universiteitsstad kent vele prachtige gebouwen. Ook de pittoreske winkelstraatjes zijn een bezoek meer dan waard.

Zorgeloos genieten tijdens je glamping vakantie

Kies voor onbezorgd genieten tijdens je familievakantie in Engeland. Leef onder de open hemel en maak de verse spulletjes uit de boerderijwinkel op de luxe barbecue voor je tent klaar. Kies jij ook voor zorgeloos genieten tijdens een glamping vakantie? Reserveer dan gauw bij ons je verblijf in Engeland!

Nieuwsbrief