Glamping vakantie in Bedford

Het district bestaat uit één groot stedelijk gebied dat Bedford en de aangrenzende stad Kempston omarmt. Het is omgeven door een landelijk gebied met veel gezellige kleine dorpjes.

Leuke activiteiten in Bedford

Er is genoeg te ontdekken als je besluit om op avontuur te gaan in de omgeving van je glamping bestemming! Priory County Park biedt bijvoorbeeld natuurwandelingen en vogelobservatiepunten langs het meer. Dit park bestaat uit maar liefst 300 hectare aan meren, grasland en bossen. En, als je van vissen houdt, moet je zeker een bezoekje brengen aan het Harrold-Odell Country Park. Dit gebied staat vol met visplatformen, een vogelhut, speelplaats, skatepark en een eetcafé.
Daarnaast is de Shuttleworth Collection zeker een bezoek waard om een aantal Edwardiaanse auto's en vliegtuigen te spotten. Of ga naar Russel Park, een aangelegde historische tuin, inclusief tennisfaciliteiten en een putting green. Waar je ook heen wilt, er is genoeg om jong en oud te vermaken!

Breng jullie familievakantie door op New Barn Farm

New Barn Farm ligt in Carlton, nabij Bedfordshire, op slechts 30 minuten van de hoofdsnelweg de M1 en iets meer dan een uur vanaf Londen. De familie Tongue leeft al drie generaties op de boerderij. Ze doen er alles aan om het jullie naar de zin te maken bij New Barn Farm. De familie heeft in het voorjaar veel lammetjes rondlopen op de boerderij, en de weeslammetjes willen graag gevoerd worden met de fles. Daarnaast zijn er de zogeheten “Kune Kune” varkens, Pygmee geiten, paarden, pony’s, ezels en veel verschillende soorten eendjes! De jongste gasten beleven altijd veel plezier in de bossen achter de BoerenBed Tenten. Hier kunnen ze hun eigen hutten bouwen en de bosdieren ontdekken.

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt
Nieuwsbrief