Een vakantie met paarden

Droom jij altijd van een vakantie met paarden in de buurt en wil je niets liever dan je eigen paard? Dan is dit je kans. Bij BoerenBed hebben we verschillende boerderijen waar je je helemaal uit kunt leven. Leer hoe je een paard moet verzorgen en borstelen en wat ze het liefste eten!

In het filmpje kun je zien hoe je heerlijk kan paardrijden op De Lange Weide, de perfecte locatie voor een vakantie met paarden. Borstel en zadel je paard, loop met je paard rond en rij zelf een rondje door het veld. Sinds dit jaar hebben ze bij Hoeve Zeeland een gloednieuwe stal en paardenbak, hierin kun je helpen bij het verzorgen van de 12 paarden en pony’s. Tegen een vergoeding kan je vanaf 4 jaar een paardrijles volgen of een ponyrit maken, dit kun je ter plaatse boeken.

Je eigen paard mee op vakantie, vakantie met paarden

Een voordeel van je vakantie op de boerderij is dat alle dieren welkom zijn! Heb jij je eigen paard en wil je die niet missen? Dan kun je hem meenemen op vakantie, want op verschillende boerderijen kun je een paardenbox huren voor je paard. Ideaal!

vakantie met paardDe volgende boerderijen bieden de mogelijkheid om je eigen paard mee te nemen:

Nederland

Engeland

Bij deze boerderijen kun je paard en/of pony rijden:

Nederland

Paard/pony rijden op manege vlakbij de boerderij:

Engeland

Bij deze boerderijen kun je paarden en/of pony’s verzorgen:

Nederland

Engeland

Nieuwsbrief