Beleef een geweldige familievakantie in het Zwarte Woud!

In Duitsland kun je met het hele gezin een geweldige glamping familievakantie boeken bij Het BoerenBed. Met deze extra luxueuze manier van kamperen heb je de beschikking over veel modern comfort, terwijl je tegelijkertijd volop kunt blijven genieten van het echte ouderwetse kampeergevoel. Je maakt het allemaal mee in een uitnodigende tent die de sfeer van het boerenleven van vroeger uitademt!

Ervaar het leven van de boer op een boerderij in het Zwarte Woud!

De tenten van Het BoerenBed staan in Duitsland altijd op het grondgebied van een boerderij die nog volledig in bedrijf is. Zo kun je dagelijks meemaken hoe het leven en de werkzaamheden van de boer verlopen. De BoerenBed boerderijen staan in beschermde natuurgebieden en op landgoederen waar flora, fauna en rust hand in hand gaan.

Veel te beleven tijdens een vakantie in een prachtig gebied!

Tijdens een glamping familievakantie van Het BoerenBed kun je je in het Zwarte Woud helemaal één met de natuur voelen. Dit dichtbeboste gebied met veel dennen- en sparrenbomen en een fraai middelgebergte, heeft je veel te bieden als je van wandelen en mountainbiken houdt. Ook de diverse meren staan garant voor prachtige uitstapjes. Daarnaast kun je bijvoorbeeld het oude stadscentrum van Freiburg en de Bron van de Donau in Donaueschingen bewonderen. De Triberger Watervallen, het Hohenzollern Kasteel bij Hechingen, en het Pforzheim Wildpark moet je beslist ook gezien hebben!

Een luxe vakantie in Duitsland voor iedere kampeerliefhebber!

Via Het BoerenBed kan iedere kampeerliefhebber een onvergetelijke glamping vakantie meemaken in een bijzondere tent op het terrein van een leuke boerderij! Boek vandaag nog online bij ons jouw favoriete luxe kampeervakantie!

Nieuwsbrief