Beleef Zuid-Duitsland in een buitengewoon luxe tent

De prachtige natuur van Zuid-Duitsland maakt kamperen in een tent van Het BoerenBed tot een unieke belevenis. Glamping op het hoogste niveau!

Zuid-Duitsland voor een onvergetelijke glamping ervaring

Kamperen op een Zuid Duitse boerderij brengt rust in je leven. Het landschap is prachtig en de bossen in dit deel van Duitsland zijn oneindig uitgestrekt. Elk van onze tenten is op de meest luxe wijze ingericht. Je bent werkelijk van alle gemakken voorzien en kunt gerust spreken van een zeer comfortabele manier van glamping. Op de boerderij tref je altijd een gezellige boerenwinkel aan. Hier koop je tal van verse etenswaren. Je eten klaarmaken doe je op de speciale kachel in je tent of op je eigen barbecue buiten. Het leven tijdens jouw familie vakantie is rustig en aangenaam en vormt een fantastische ervaring voor alle kinderen. Kijk alvast of er nog plekjes vrij zijn!

Leuke steden in Zuid-Duitsland

In dit deel van Duitsland valt ook in de omgeving van alles te zien. Gezellige steden als Augsburg, Ingolstadt, Heilbronn en Regensburg hebben je op cultureel gebied zeer veel te bieden. Ze staan vol met prachtige gebouwen en beschikken over een gezellig oud centrum. Je kunt hier heerlijk genieten terwijl je ontspannen op een terrasje zit.

Lekker lang voorpret

Voel jij ook wel iets voor een familie vakantie in het zuiden van Duitsland, wacht dan niet te lang met reserveren! Zo heb je nog ruim de keus en kun je lekker lang genieten van de voorpret!

Nieuwsbrief