Luxe kamperen in Westerwald

Een verblijf op een boerderij, omringd door bossen en in de nabijheid van rivieren. Met een luxe kampeervakantie van Het BoerenBed in het Duitse Westerwald kom je ogen en oren te kort om alle indrukken in je op te nemen. Je verblijft tijdens je familievakantie in een comfortabele meerpersoonstent met moderne voorzieningen, zoals een toilet, op een natuurplek waar de sporen van de Middeleeuwen kunnen worden gevolgd. Heden en verleden komen hier op natuurlijke wijze samen.

Omarm het boerenleven in Westerwald tijdens een glamping vakantie

Het BoerenBed biedt je een comfortabel verblijf op een boerderij. Omarm de charme van het boerenleven in Duitsland en geniet van de voorzieningen die je thuis ook gewend bent. Je slaapt tijdens je glamping vakantie met je gezin in gewone bedden, je kunt in de comforttent gebruikmaken van een toilet en stromend water, je kookt op een houtgestookt fornuis en je warmt je 's avonds op bij een houtkachel. Kinderen genieten van het boerenbuitenleven, een kleine kinderboerderij en het kampvuur bij de tent.

Een luxe accommodatie op een historische natuurlocatie

Deze natuurlocatie in de deelstaten Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Hessen is door Het BoerenBed zorgvuldig uitgekozen. Je hebt op het landgoed de ruimte en privacy om te doen wat je wilt en je kunt vanuit je gerieflijke onderkomen allerlei buitenactiviteiten ondernemen. Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen of paardrijden, met verscheidene uitgezette routes langs het vele natuurschoon.

Profiteer van de luxe van glamping en geniet van het buitenleven

Laat je vangen door de natuurpracht in dit Duitse laaggebergte en profiteer van de luxe faciliteiten die bijdragen aan een onbezorgde familievakantie. Het BoerenBed schenkt je de mogelijkheid om in alle vrijheid luxe te kamperen op een kleinschalige en idyllische locatie. Ervaar het zelf en boek direct een luxe tent die van alle gemakken voorzien is.

Boerenbed locaties bij jouw in de buurt
Nieuwsbrief