Ontspannen in de natuur in Thüringen in een luxe kampeerverblijf

Waar kun je beter van een ontspannen familievakantie genieten dan midden in het Thüringer Woud in Duitsland? Het is niet ver rijden vanaf Nederland, maar je waant je bij aankomst in Thüringen in een heel andere wereld. Het BoerenBed bied je luxe kamperen in een landschap van weidevelden, bergen en bossen, met vrij uitzicht op het prachtige Hohenwarter meer waar je heerlijk kun zwemmen, varen en vissen.

Geniet van het comfort van glamping in Thüringen

In deze regio vind je onze boerderij Hohenwarter Seehof! In het Thüringer Woud hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Hohenwarter Seehof ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Jena en ongeveer 50 km ten noorden van Hof.

Een luxe vakantieverblijf tussen de bergen, bossen en rivieren

Het vakantieverblijf van het BoerenBed bevindt zich in een omgeving van imposante gebergten en bossen, vruchtbare valleien en wilde rivieren. Het Thüringer Woud ligt in het zuiden van deze Duitse deelstaat. Wandel eens naar de Grosser Beer berg, met 982 meter het hoogste punt van de streek, of een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Je ziet onderweg vele verschillende bomen- en plantensoorten en treft allerlei zeldzame vogels in het nabijgelegen Hainich Nationaal Park.

Nieuwsbrief