Chat with us, powered by LiveChat

Ontspannen in de natuur in Thüringen in een luxe kampeerverblijf

Waar kun je beter van een ontspannen familievakantie genieten dan midden in het Thüringer Woud in Duitsland? Het is niet ver rijden vanaf Nederland, maar je waant je bij aankomst in Thüringen in een heel andere wereld. Het BoerenBed bied je luxe kamperen in een landschap van weidevelden, bergen en bossen, met vrij uitzicht op het prachtige Hohenwarter meer waar je heerlijk kun zwemmen, varen en vissen. In deze regio vind je onze boerderij Hohenwarter Seehof Collection! In het Thüringer Woud hebben Heidi en Rolf het tot hun missie gemaakt om de geschiedenis van een heel bijzondere boerderij tot leven te brengen. Hohenwarter Seehof Collection ligt ongeveer 60 km ten zuiden van Jena en ongeveer 50 km ten noorden van Hof.

Geniet van het comfort van luxe kamperen in Thüringen

Het BoerenBed laat je ervaren wat glamping inhoud. Je stapt enerzijds in de wereld van het aloude boerenleven en anderzijds smaak je het genoegen van de luxe van thuis. Je verblijft in een natuurgebied in Midden-Duitsland. Je luxe tent is voorzien van vrijwel alle moderne faciliteiten. Buiten staat een picknicktafel en een barbecue voor gezellige avonden met je gezin of vriendengroep.

Een vakantieverblijf deluxe tussen de bergen, bossen en rivieren

Het vakantieverblijf van Het BoerenBed bevindt zich in een omgeving van imposante gebergten en bossen, vruchtbare valleien en wilde rivieren. Het Thüringer Woud ligt in het zuiden van deze Duitse deelstaat. Wandel eens naar de Grosser Beer berg, met 982 meter het hoogste punt van de streek, of een van de pittoreske dorpjes in de omgeving. Je ziet onderweg vele verschillende bomen- en plantensoorten en treft allerlei zeldzame vogels in het nabijgelegen Hainich Nationaal Park.

Rust, ruimte en gemak tijdens een bijzondere glamping familievakantie

Zoek je naar rust en ruimte in een natuurrijke omgeving, waarbij je kunt genieten van een ontspannen en actieve familie vakantie? Kies dan voor glamping in Centraal-Duitsland via Het BoerenBed. Je wordt gastvrij onthaald en bent verzekerd van een gerieflijk onderkomen, waarbij het je aan niets ontbreekt. De tijd vervaagt op deze onovertroffen vakantie in de natuur.

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief