Glamping in het uiterste noorden van Duitsland

De meest noordelijke Duitse deelstaat heeft een grote verscheidenheid aan natuur. Parken met beboste heuvels afgewisseld met meren en rivierlandschappen. De schoonheid van de natuur kun je het beste ervaren tijdens een glamping vakantie op de boerderij. Ontdek de boerderij of neem de fiets, want dat is dé manier om Schleswig-Holstein te ervaren met al je zintuigen! Ervaar het maritieme karakter van de steden van Schleswig-Holstein tijdens de vakantie met het gezin. Geniet van de historische gebouwen en culturele hoogtepunten of neem de tijd om een ontspannen dagje te gaan winkelen.

Vakantie tussen de Oostzee en de Noordzee

In Schleswig-Holstein kun je kiezen tussen twee kusten. Op de Noordzee vind je de unieke Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed) en zijn groene dijken, terwijl de witte zandstranden en de meest indrukwekkende kliffen van de Oostzee op je wachten aan de andere kant.

Ontspanning op de boerderij tijdens een Glamping vakantie in Duitsland

Iedereen geniet van een glamping vakantie op de boerderij in Schleswig-Holstein. Losgekoppeld van de dagelijkse verplichtingen, is er tijd voor elkaar, tijd voor herstel en tijd om te reflecteren. Je zult het echte boerderijleven ervaren en in contact komen met de dieren. Trakteer jezelf op een duurzame glamping vakantie met het gezin en boek nu!

Nieuwsbrief