Familievakantie op de boerderij in het Sauerland!

Er zijn talloze mogelijkheden in het Sauerland. Dit uitstekende wandelgebied biedt het "Land van de 1000 bergen". De regio Sauerland is bekend om zijn prachtige panoramische uitzichten. Ook zijn er een verscheidenheid van meren te bewonderen, die glinsteren als spiegels onder de heldere hemel. Bij Am Biggesee en Möhnesee, om slechts twee mooie locaties te noemen, kun je echt even lekker ontspannen óf genieten van een van de vele recreatieve mogelijkheden.

Skivakantie in Winterberg tijdens glamping in het Sauerland

Zelfs in de winter is het Hochsauerland zéér de moeite waard, het wintersport aanbod is uitstekend. In Winterberg, Willingen en Schmallenberg zijn talrijke pistes en routes beschikbaar. Warm jezelf op met glühwein, proef de lokale Apfelstrudel en geniet van een heerlijke wintersportvakantie met Het Boerenbed!

Wintersport in Willingen, slapen in een knus houten vakantiehuisje

In ons houten Boerenbed vakantiehuisje hoef je niet te besparen op uw comfort. Van de heerlijke knusse bedden tot een volledig ingerichte kitchenette én een comfortabele bank binnen het stijlvolle Boerenbed decor, vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme ontspannen wintersportvakantie. Het koken met hout in de rustieke oven biedt zowel een heerlijke warmte als het gevoel van avontuur en comfort in één.

Sauerländer gastvrijheid

De boer laat je kennismaken met de regionale specialiteiten van het Sauerland en zal je tips verschaffen voor uitstapjes in de omgeving. In het Sauerland ervaar je een glamping vakantie waar hele gezin met warme herinneringen aan terug zal denken!

Nieuwsbrief