Glamping in Rijnland-Palts

Rijnland-Palts ligt in het zuidwesten van Duitsland en grenst aan Noordrijn-Westfalen, Hessen, Baden-Württemberg, Saarland, Frankrijk, Luxemburg en België. Maak van de gelegenheid gebruik om Duitsland te leren kennen vanuit een geheel nieuw perspectief! Tijdens een glamping vakantie op de boerderij breng je tijd door in de natuur, en leren jullie tegelijkertijd het dagelijks leven kennen van een lokale boerenfamilie. Een vakantie waar jong en oud nog jaren over napraten? Bij het BoerenBed beleef je een heerlijke tijd op de boerderij. Kom luxe kamperen en ontdek wat glamping is!

Geniet van een gezellige familievakantie in Rijnland-Palts

Bezoek historische steden zoals Mainz of Koblenz en bewonder de vakwerkarchitectuur van de vele huizen. Of neem de kinderen mee op lange fietstochten langs de Rijn. Als jullie een paar dagen in deze regio willen doorbrengen, is een wijnproeverij in een van de wijngaarden een leuk uitstapje Laat je verrassen en betoveren door de diversiteit van deze regio!

Kom ontspannen tijdens een luze kampeervakantie in Rijnland-Palts

Ga logeren bij de boer in Rijnland-Palts! De kampeerboerderijen van BoerenBed bevinden zich altijd in een prachtig natuurgebied. Al onze boerderijen zijn nog volledig in bedrijf en je kunt er veel leren over hoe het er in het boerenleven aan toe gaat. En dat allemaal terwijl je je in de frisse buitenlucht bevindt in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving!

Momenteel hebben wij nog geen locaties die boekbaar zijn in Rijnland-Palts, maar zodra deze open gaan zullen ze hier verschijnen. Neem eens een kijkje bij onze andere locaties.

Nieuwsbrief