Glamping vakantie in Noordrijn-Westfalen

Deze meest dichtbevolkte Duitse deelstaat wordt gekenmerkt door zijn diversiteit aan landschappen en culturele aanbod. De unieke natuur is vooral te beleven in het Münsterland, het Teutoburgerwoud, het Sauerland, het Siegerland, het Bergisches Land en in de Eifel. Maar ook het bezoeken waar zijn de steden Bonn, Keulen, Düsseldorf, en de meest westelijke stad van Duitsland, Aken.

Vakantie op de boerderij in Noordrijn-Westfalen

Een glamping boerderijvakantie verbindt je met de natuur. In de ochtend word je wakker in je luxe glamping tent met het gezang van de vogels, en geniet je van een heerlijk ontbijt met verse producten van de boerderij. Op de boerderij toer met de boer mogen jullie een kijkje nemen in de wereld van de landbouw. Op een hoogte van ongeveer 440 meter, in het hart van het Hochsauerland, vind je Hof Keppel. Deze unieke en rustig gelegen boerderij is omgeven door weiden en bossen. De stad Schmallenberg ligt op 10 kilometer van de boerderij en bekende wintersportplaatsen als Winterberg op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer.

Actieve ontspanning tijdens je luxe kampeervakantie in Noordrijn-Westfalen

Gebruik jullie glamping vakantie op de boerderij in Noordrijn-Westfalen om de vele natuurparken te leren kennen! Meer dan de helft van het gebied van deze staat is bezet door bossen, velden, weilanden en rivieren. Actieve ontspanning verhoogt de vreugde van het leven. Een groot netwerk van fietspaden nodigt groot en klein uit om deze per fiets te komen ontdekken. Ook zijn er vele kilometerslange wandelpaden om de regio te voet te verkennen. Je wordt beloond met frisse lucht, een mooie ervaring en prachtige vergezichten. Je kunt tevens wintersporten in deze provincie, van december tot maart. Het lokale aanbod om te genieten van skiën, rodelen en snowboarden is geweldig!

Boek nu jullie ontspannende glamping vakantie in Noordrijn-Westfalen!

Nieuwsbrief