Familie vakantie in Mecklenburg-Vorpommern

Een gezinsvakantie in Mecklenburg-Vorpommern is verrassend veelzijdig. Van de Baltische kust, tot het merengebied van Mecklenburg, je bent nooit ver weg van het water! Geniet van de frisse Oostzee lucht of geniet van het unieke heuvelachtig landschap in "Mecklenburg-Zwitserland".

Boerderijvakantie in Mecklenburg-Vorpommern

Kom genieten van een glamping vakantie bij Dinserhof. Dinserhof ligt op een heerlijk rustige locatie slechts 4 kilometer van de stranden van Rügen en Zingst. Vanuit je BoerenBed Tent kijk je uit over de rollende velden met grazende Schotse Hooglanders tegen een achtergrond van een 19e eeuws slot. In de naastgelegen velden lopen de paarden. Ontdek de regionale boerenmarkten, rustieke boerderijwinkels en gezellige boerderijcafés tijdens jullie vakantie op het platteland!

Luxe kampeervakantie met kinderen in Duitsland

De lokale stranden zijn vooral populair bij gezinnen met kleine kinderen. Daarnaast biedt Mecklenburg-Vorpommern ook de ideale omstandigheden om heerlijk te wandelen, fietsen en kanoën. En de Müritz, het grootste meer in Duitsland, is een geweldige bestemming voor vissers, zeilers en roeiers van alle leeftijden!

Boek nu je vakantie bij Dinserhof!

Nieuwsbrief