Vakantie op de boerderij in het Fichtelgebergte

In het Fichtelgebergte vindt je ongerepte rivierdalen, diepe bosvijvers, uitgestrekte heidevelden en betoverende bergweiden. Je vindt ook tal van zeldzame planten en dieren in Oost-Beieren. De prachtige natuur helpt je om een ​​ontspannende gezinsvakantie door te brengen, waarin je nieuwe energie kunt opdoen! In het Fichtelgebergte zijn er tal van mogelijkheden om actief te zijn. Ontdek het gebied door middel van de prachtige wandel- en fietspaden of pak de kano, bijvoorbeeld op de idyllische Eger. Er zijn onder andere verschillende dierentuinen en pretparken voor de kinderen. Daarnaast kunnen we jullie veel sprookjes over het Fichtelgebergte vertellen, die niet alleen de kinderen zullen betoveren.

Glamping vakantie in het Fichtelgebergte

Breng je glamping vakantie door op de boerderij in het Fichtelgebergte. Je slaapt direct in de natuur, in comfortabele tenten met luxe bedden. Er is een douche, eigen toilet en een keuken, met alles wat je nodig hebt om heerlijk te koken. Na een goede nachtrust kunnen jullie genieten van een uitgebreid ontbijt door de vers gelegde eieren te verzamelen in het gemeenschappelijke kippenhok. Breng ontspannen uren door in je tent of in de strandstoel voor de accommodatie terwijl de kinderen op het erf spelen of vrienden maken met de dieren. Een familievakantie waar iedereen zich zal vermaken!

Luxe kamperen in Duitsland: leer het Fichtelgebergte kennen!

Arche Hof Dengler is een typisch Frankische boerderij in het oosten van het Duitse Franken. Het Fichtelgebergte is een van de meest populaire vakantiegebieden van Beieren. Deze biologische boerderij bereik je in ongeveer 55 minuten vanuit het beroemde Bayreuth. Je gastheren laten je uit de eerste hand weten hoe het leven op het platteland werkt. Arche Hof is omgeven door typische bossen van de Fichtelgebergte regio. Naast de paarden leven op deze boerderij in het beschermde natuurgebied van het Egerdal, ook een Shetland pony, Hinterwälder koeien, Shropshire schapen, kippen, konijnen, katten en honden. Je bent van harte welkom om de boerderijen te bekijken terwijl je in de tuin werkt of zelfs helpt met taken zoals het voeren van de dieren. De boeren zullen jullie verhalen vertellen over de boerderij en de omgeving, en jullie meteen wat tips geven om de omgeving zelf te verkennen!

Nieuwsbrief