Glamping vakantie bij de Thüringer Zee

De Thüringer Zee, ook wel het Hohenwarte meer genoemd, is de vierde grootste dam van Duitsland. De Saale dammen hier, afhankelijk van het waterniveau, op een totale oppervlakte van 7,3 m². Oorspronkelijk gebouwd voor bescherming tegen overstromingen en energie, trekt het tegenwoordig veel bezoekers. Dit fantastische fjordachtig landschap inspireert niet alleen watersporters, deze regio is namelijk ideaal voor glamping op de boerderij!

Luxe kamperen met het hele gezin bij de Thüringer Zee

De hele regio van de Thüringer Zee is populair bij watersporters. Vanaf de motorboot of roeiboot kunnen jullie genieten van het prachtige landschap en de beboste bergen. Zwemmen, duiken, surfen, zeilen of waterskiën zijn een paar van de wateractiviteiten om te beoefenen op het meer. Tevens is het stuwmeer een zeer populair visgebied. Maak een tocht op een van de moderne passagiersschepen of neem een ​​van de veerboten over het meer. En wandelaars vinden in deze regio een goed bewegwijzerd wandelpadennetwerk, met aantrekkelijke herbergen (inclusief heerlijke Thüringer gastronomie!) langs de routes.

Glamping vakantie in Duitsland met kinderen

Vooral de kinderen zullen genieten van de vakantie op het platteland. Na een comfortabele nacht in de luxe glamping tent met échte bedden, een eigen douche en toilet, willen de kleintjes de boerderij verkennen en de dieren leren kennen. BoerenBed is uniek omdat de kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen en omringd zijn door boerderijdieren.

Boek nu jullie glamping vakantie in de omgeving van de Thüringer Zee!

Nieuwsbrief