In een luxe tent genieten van De Oostzee kust

Glamping in een luxe tent van het BoerenBed zorgt voor een onvergetelijke vakantie. Proef de sfeer van een Noord Duitse boerderij aan De Oostzee kust!

De mooiste plekken in De Oostzee kust

Dinserhof ligt op een heerlijk rustige locatie slechts 4 kilometer van de stranden van Rügen en Zingst. Twintig jaar geleden is de boerenfamilie, Jörg en Britta, op de destijds grotendeels vervallen boerderij neergestreken om een droom van een zelfvoorzienende levensstijl te realiseren in één van de populairste vakantieregio’s van Duitsland.

Geniet van de veelzijdigheid in De Oostzee kust

Noord Duitsland heeft een langgerekte zeekust met gezellige badplaatsen. Ideaal voor een familievakantie, om lekker te genieten van de zon en zee! Ook het uitgestrekte landschap zorgt voor een optimaal vakantiegevoel. Je ziet hier zowel mooie vlakke gebieden als schitterende heuvels en bergen. Niets is leuker dan hier tijdens je familie vakantie met de auto of met de fiets doorheen te rijden. Natuurlijk tref je in dit deel van Duitsland ook allerlei gezellige dorpjes en steden aan. Je kunt er heerlijk op terrasjes zitten en genieten van de historische architectuur.

Boek je glamping vakantie nu hier!

Nieuwsbrief