Chat with us, powered by LiveChat

Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Beieren

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Beieren is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van het BoerenBed in Beieren, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Op vakantie naar Beieren! Op zo’n 900 kilometer vanaf Utrecht vind je een bestemming met magische bossen, besneeuwde bergtoppen, goudgeel akkerland, middeleeuwse dorpjes en wereldstad München. 

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in Beieren. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Bekijk hier onze boerderijen in Beieren

BoerenBed Locaties in de Buurt
Nieuwsbrief