Beieren is ideaal voor een luxe kampeervakantie met de familie

Breng je volgende gezinsvakantie door in het zuiden van Duitsland en laat je betoveren door het gevarieerde landschap in Beieren. Van de Schwäbische Alb en de Oost-Beierse centrale bergen, tot de uitlopers van de Grote Meren: Chiemsee, Starnberg, Ammersee en Tegernsee en de Beierse Alpen, is er genoeg te ontdekken! Daarnaast nodigen de typische loof- en naaldbossen in Zuid-Duitsland jullie uit tot wandelen en fietsen. De uitlopers van de Alpen zijn ideaal voor interessante bergtochten waarbij je vaak wordt beloond met prachtige panorama's. Een vakantie op de boerderij in Beieren is een unieke beleving!

Glamping vakantie op de boerderij in Beieren

Beieren biedt een prachtige omgeving, ideale omstandigheden voor sport en recreatie, rijk cultureel erfgoed en natuurlijk de spreekwoordelijke Beierse gastvrijheid. En overal in Beieren kunnen jullie genieten van uitnodigende glamping locaties met de culinaire specialiteiten van de verschillende regio's. De ídeale omstandigheden voor een vakantie op de boerderij!

Maak kennis met het Beierse gevoel!

Tijdens een glamping vakantie op de boerderij in Beieren, leer je dit geweldige land en mensen kennen. Door contact met de gastfamilie ervaart je uit de eerste hand hoe het leven op het platteland werkt.

Andere locaties voor vakantie op de boerderij in Duitsland zijn hier te vinden.

 

 

Nieuwsbrief