Glamping in Beieren | Duitsland | Familievakantie | BoerenBed

Beieren

Beleef een unieke glamping ervaring in het landschap van Beieren

Een romantische en ruime tent in het natuurlijke hart van Beieren is een steeds populairder wordende glamping ervaring. Je krijgt via het BoerenBed de kans om het boerenleven en de natuur van dichtbij te beleven, terwijl je evengoed een luxe vakantieleventje kunt leiden. Het is dé perfecte plek voor een familievakantie, waarbij je ontsnapt aan de drukte van het dagelijkse leven.

Kennismaken met het boerenleven in een luxueus vakantieverblijf

Een verblijf op deze kleinschalige kampeerplek van het BoerenBed in Beieren, schenkt je de rust en de ruimte om optimaal te ontspannen en van de mooie omgeving te genieten. Je kunt met je gezin of vriendengroep het boerenbedrijf leren kennen, inclusief de koeien, ooien, schapen, lammeren, kippen, varkens en kalkoenen. Je hebt vanuit je aangename vakantieverblijf een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels.

Comfortabel kamperen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid

Op vakantie naar Beieren! Op zo’n 900 kilometer vanaf Utrecht vind je een bestemming met magische bossen, besneeuwde bergtoppen, goudgeel akkerland, middeleeuwse dorpjes en wereldstad München. 

Een familievakantie op een idyllische natuurlocatie

Voel de vrijheid van de natuur en geniet van een nachtelijke sterrenhemel tijdens een avontuurlijke familievakantie in Beieren. Het BoerenBed voert je naar een idyllische, landelijk gelegen locatie, waar je vanzelf je tempo aanpast naar de vakantiemodus. Wacht niet langer en boek een schitterende glamping vakantie, waar het hele gezin plezier aan beleeft.

Bekijk hier onze boerderijen in Beieren

BoerenBed Locaties in de Buurt

Beieren , wat vinden de gasten?

 • 8.8
  mevrouw Zut - Verblijf vanaf Mon 30 Jul

  Feldsen labyrint! Freibad in Arzberg Ochsenkopf Cheb

  7.5
  Dhr Rijken - Verblijf vanaf Mon 23 Jul

  Stenen labyrint. Kanoën.

  10.0
  Mevr. Swalens - Verblijf vanaf Fri 06 Jul

  Wat we zagen van de omgeving was prachtig, maar we zagen niet veel. We maakten een wandeling direct vanaf het domein waar de tenten staan: 7 km stroomopwaarts links langs de Eger en 7 km stroomafwaarts langs de andere kant van de Eger (oversteken bij het eerste brugje). Een prachtige wandeling langs een romantisch kabbelende rivier met oevers vol prachtige bloemen doorheen een natuurgebied. Martin had ons ook een plekje op de kaart aangewezen waar je wat kan gaan uitrusten op de stenen. Wij kwamen onderweg nauwelijks andere mensen tegen. Voor het overige bleven we op de boerderij omdat er zoveel te beleven viel. Wegens de droogte stond er te weinig water in de Eger voor een kano-tocht. Onze oudste zoon vond dit wel jammer. Hij had zich erop verheugd zich te kunnen uitleven met kanoën. Hij heeft zich dan toch een beetje vermaakt door de Martin te helpen met klusjes op de boerderij.

 • 10.0
  Mevr. Kerkveld - Verblijf vanaf Mon 02 Jul

  mountainbiken

  10.0
  Mw. Piët - Verblijf vanaf Fri 27 Apr

  Vraag vooral aan Martin waar het mooi wandelen is en wat leuk is om te doen. Je hoeft echt niet ver van de boerderij voor leuke uitjes en deze man is bijzonder trots op zijn regio.

  10.0
  Mevrouw Van den bergh - Verblijf vanaf Mon 07 Aug

  Het stenen labyrint. Een prachtige wandeling

 • 10.0
  Fam. Vlaardingerbroek - Verblijf vanaf Mon 31 Jul

  De kanotocht die Martin verzorgt, is schitterend!

  10.0
  Dhr. Oldenziel - Verblijf vanaf Fri 28 Jul

  Er is een leuke rodelbaan bij het Ochsenkopf skigebied waar je samen met je kinderen vanaf kan

  10.0
  Familie Van t land - Verblijf vanaf Mon 24 Jul

  Zie mijn ervaring-stukje.

 • 10.0
  Mevrouw Hekelaar - Verblijf vanaf Fri 21 Jul

  Het Felsenlabyrinth was de top attractie vonden onze kinderen.

  10.0
  Familie Van leeuwen - Verblijf vanaf Mon 17 Jul

  Leuk zwemmeer in Weißenstadt.

  10.0
  Familie Bakker - Verblijf vanaf Mon 17 Jul

  Het freibad in Marktredwitz

 • 10.0
  Mw. Zwaanswijk - Verblijf vanaf Fri 14 Jul

  Felsenlabyrinth in Luisenburg, met een e-bike fietsen langs de Eger

  10.0
  Dhr Vierhout - Verblijf vanaf Fri 14 Jul

  Het Fichtelgebergte kenden wij niet maar is een heel mooi gebied met veel activiteiten binnen een half uur rijden. Leuk vonden wij het stenen doolhof waar de kinderen in ongeveer 1,5 uur over stenen naar boven konden klimmen. Maar er zijn ook mooie zwembaden en freibaden vlakbij. Vanaf de camping kun je naar het riviertje de Eber lopen waar de kinderen over grote stenen in het water kunnen lopen en in de rivier kunnen spelen. Wij zijn een week geweest maar hadden ons nog prima een week kunnen vermaken.

  10.0
  Mv. Wiggelinkhuizen - Verblijf vanaf Mon 12 Sep

  - De steden Selb, Beyreuth en Dresden. - Wandelroutes en Fietsroutes. - Zwemmen in het openluchtbad. - Roofvogelpark (relatief klein maar erg leuk opgezet en boeiend)

 • 10
  van 't Land - Verblijf vanaf Mon 22 Aug

  Natuurbelevenispaden, mooie musea (oa Wunsiedel), rostformaties (oa Ochsenkopf, klauteren in Felsenlabyrinth, de drie gebroeders), Tsjechische kuuroorden op 20 min rijden, veel zwembaden, speeltuinen. En dan het boerenterrein nog met zwemvijvers en "om de hoek" op 2,5 km een riviertje waar je dammen kunt bouwen. Grotten in Pottenstein (vijf kwartier rijden). Selb (goede pokemonplek, Lidl/andere supermarkten) Wunsiedel (roofvogelshow, Felsenlabyrinth: grote stenen verspreid op een helling met trappen, spelonken en goede wegwijzers; Museum van de regio met grote kinderspeelgoedafdeling) Hohenberg zelf: jeugdherberg/ kasteel was goed voor een ochtendje spelen in de schaduw, lunchen bij een restaurant. We hadden geen tijd meer voor een wandeling naar de nabijgelegen zoetwaterbronnen. Tiersheim: eten bij de voetbalclub, veldje met schommel en gutburgerliche keuken. Mensen groeten alle tafels bij komst en vertrek. Regionale gewoonte. Archberg (of Arzberg): leuke dingen niet aan toegekomen. Cheb/Eger in Tsjechie; tip download pokemon zodat je de toeristische higlights ziet (en de kinderen makkelijk meelopen). Heel mooi park voor kinderen aangelegd met goede speeltoestellen. We waren er twee weken en met helpen maaien, toer de boer (rondleiding) en uitstapjes nu nog genoeg leuke dingen te doen om nog eens te komen! Leuke boer met goede hulp als je gerichte vraag hebt.

Nieuwsbrief