Veelzijdige glamping vakantie in Baden-Württemberg

Deze provincie in het zuidwesten van Duitsland biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden in de natuur. Ontdek de groene bergen, meren en rivieren, evenals de talrijke kastelen en paleizen, die jullie vakantie tot een een bijzondere zullen ervaring maken!

Boerderijvakantie in Baden-Württemberg

Ervaar landelijke vakanties in al hun diversiteit! Bezoek onder andere het Zwarte Woud, het Bodenmeer, de Schwäbische Alb, het Odenwald en het Taubertal. En op onze glamping locatie Hilserhof, zal het boerengezin je laten je deelnemen aan het leven op de boerderij. De boerderij bestaat uit 14 hectare bos en 16 hectare grasland, alles gelegen op zonnige hoogten. De weilanden in de steile hellingen worden bewoond door de koeien en paarden van eind april tot begin november.

Luxe kampeervakantie met kinderen in Duitsland

Kom simpelweg genieten van het leven op de boerderij, of maak een ​​ontspannen wandeling naar een indrukwekkende waterval of een diep ravijn. Je wordt beloond met frisse berglucht en een adembenemend panorama! Of ontdek het fietsnetwerk in de regio, je vind langs de routes overal gezellige restaurants met heerlijke specialiteiten: proef van de lokale Spätzle, Knöpfle, Schwarzwälder ham en uiteraard de beroemde Schwarzwälder Kirschtorte!

Reserveer jullie vakantie in Baden-Württemberg hier!

Nieuwsbrief