– 11 maart 2020 –

Wat is een digitale detox?

Het is moeilijk om je een leven voor te stellen zonder smartphones, computers en tablets. Iedereen heeft deze tegenwoordig in huis heeft en altijd binnen handbereik. De digitale detox is al geruime tijd in opkomst en ontstaan doordat mensen willen ontsnappen aan de vele prikkels van de moderne technologie en de constante stroom van informatie. Het helpt om uit te rusten en weer te kunnen genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

Digitale detox vakantie bij BoerenBed

digitale detox vakantie

Glamping vakanties bij Boerenbed zijn perfect voor mensen die willen ervaren hoe een digitale detox is. Onze unieke accommodatie zal het detoxen gemakkelijker maken omdat er geen elektriciteit en WiFi ter plaatse is. Aangekomen op de boerderij kun je de smartphones en computers direct wegleggen. Dankzij de idyllische omgeving van het platteland vergeet je snel je social media accounts en krijgen jij en je gezin de kans om rust te vinden en weer contact te maken met elkaar en de natuur.

Verjongende vakantie op de boerderij

Deze vakantie geeft je de gelegenheid om je gebruikelijke gewoonten te veranderen, los te komen van de drukte van alledag en hiervan bij te komen. Je wordt ‘s ochtends, zachtjes wakker door de geluiden van de natuur, in plaats van naar je telefoon te kijken. Je bespaart tijd en vermijdt de stroom aan negatieve informatie die wordt overgedragen door sociale netwerken. Neem je telefoon ook niet mee tijdens een wandelingen. Neem de tijd om door de natuur te lopen en beleef het moment met je dierbaren. Breng ten slotte tijdens de familie vakantie tijd door met de boeren. Ze laten je zien hoe je de dieren voert, de koeien melkt, de granen plukt, het paard verzorgt, …  Ze laten je een wereld ontdekken die misschien wel helemaal nieuw is voor jullie!

Ontdek het plezier van eenvoudige dingen

Ervaar het plezier van simpele dingen zoals koken, sporten, lezen, de natuur ontdekken, …. Met een detox vakantie ga je even helemaal terug naar de basis. Dit vermindert stress en brengt je beter in contact met de mensen om je heen, wat is er nou leuker dan samen koken! De BoerenBed keuken is ideaal om samen te koken, het ligt midden in de woonkamer van de tent met uitzicht over de boerderij. Neem de tijd om niets te doen, ga op het terras van je BoerenBed tent zitten en kijk naar de natuur en de kinderen die spelen. Zonder elektriciteit en telefoon leef je op het ritme van de natuur. Je zult ervaren hoeveel meer je uit een dag kan halen!

Nieuwsbrief