– 22 april 2020 –

Dieren op de boerderij

Wat het logeren bij de boer extra leuk maakt zijn de vele dieren op de boerderij! Jullie mogen helpen bij het voeren, het melken van de koeien en als je geluk hebt mag je zelfs een pasgeboren lammetje de fles geven. Zeker in het voorjaar is er sprake van een ware babyboom! Dan verdubbelen de erfbewoners op veel boerderijen. Denk aan pasgeboren lammetjes, varkentjes, konijntjes en kalfjes! Via onze lammetjes radar kan je bekijken op welke boerderijen er op dit moment pasgeboren dieren zijn.

Kom paarden verzorgen tijdens je luxe kampeer vakantie op de boerderij

dieren op de glamping boerderij

Ook echte paardenliefhebbers kunnen zich bij BoerenBed helemaal uitleven. Borstel en zadel je paard, loop met je paard rond of rij zelf een rondje door het veld. Bij deze boerderijen kan je paarden en/of pony’s verzorgen: De Lange Weide, Hoeve Lochem aan de Berkel, Hoeve Meskenwier en Hoeve Waterschap. Bij de meeste mag je hier ook een ritje maken en de omgeving verkennen per paard. Indien gewenst mag je bij deze boerderijen ook je eigen paard meenemen, zo is jullie gezin tijdens de vakantie bij de boer helemaal compleet. Bij de boerderijen waar geen paarden zijn zullen de boeren je vertellen waar in de omgeving je een manege kunt bezoeken.

Neem je hond mee tijdens je glamping vakantie

Met je gezin op vakantie gaan, is pas compleet als de hond mee kan! Je trouwe viervoeter is op bijna alle Nederlandse en Belgische boerderijen welkom. Maak een mooie wandeling rond de boerderij en geniet van het prachtige landschap. Omdat de boerderijen altijd heerlijk vrij gelegen zijn, heb je volop de ruimte. Wel moet de hond op de boerderij aangelijnd worden want de boerderijdieren zijn niet aan alle honden gewend. Per tent mogen twee honden komen logeren. Voor een lijst met alle boerderijen waar honden zijn toegestaan, klik hier.

Ga vissen rondom de boerderij

Heerlijk ontspannen op de boerderij en niets moet en alles mag, deze modus heb je zo te pakken als je bij Hoeve Lochem aan de Berkel, Hoeve Waterschap of Hoeve Meskenwier op de privé steiger zit met je hengel. Ben jij op zoek naar meer uitdaging buiten Nederland? Kom dan vissen naar zalm bij Chesters. Op dit landgoed een lange visplek waar je aan twee kanten van de rivier zalmen kunt vangen. Wil jij een ervaren visser worden? Dan kan je bij Upper Shadymoor vliegvis lessen nemen.

Nieuwsbrief