Onze geweldige accommodaties

Elke BoerenBed locatie heeft zijn eigen karakter en charme, maar het zijn onze accommodaties die zorgen voor hét BoerenBed gevoel. Comfort staat bij ons voorop want slapen doe je op een echt bed met goede kwaliteit matrassen en een heerlijke wollen dekbed. Bij BoerenBed ben je echt even weg uit de dagelijkse sleur! Door onze ruime en gezellige accommodaties is een verblijf bij ons geschikt tijdens alle weersomstandigheden. Om de accommodatie te verlichten zijn er sfeervolle olielampen en kaarsen die zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Midden in de accommodatie staat een houtkachel die verwarmt en hiernaast kun je hier een heerlijke maaltijd op koken. Koken doe je gezellig samen, dit kan ook buiten op de buitenkoker. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar, je hoeft niets mee van huis te nemen!

Er is geen elektriciteit of Wifi, een echte digitale detox. Geniet samen.

boerenbed accommodaties
boerenbed tent

De BoerenBed Tent

Altijd op een prachtige plek met veel rust en ruimte om de Tent heen, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Slapen doe je op een echt bed inclusief goed matras en heerlijk wollen dekbed. In het keukenblok vind je stromend water en staan alle potten en pannen klaar! In het najaar geniet je gezellig samen in de Tent voor de warme houtkachel terwijl je de zomerdagen afsluit rond het kampvuur met marshmallows en spannende boerderijverhalen..

Douchen doe je in je privédouche in de Tent, naast de Tent of bij de boerderij!

Het Houten Vakantiehuisje

Gelegen op prachtige plekken midden in de natuur. Het Houten Vakantiehuisje is ingericht voor maximaal 2, 4 of 6 volwassenen. De Vakantiehuisjes zijn gezellig en authentiek, perfect voor families, vrienden of zelfs koppels die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie.

In de Houten Vakantiehuisjes kun je het hele jaar door bij ons verblijven. Deze huisjes zijn namelijk ook open tijdens de wintermaanden, als onze Tenten gesloten zijn. Geniet in de wintermaanden van warme chocomel bij het haardvuur en warm op in de bedstee, super gezellig!

houten vakantiehuisje
buiten groepsvakantie

Unieke groepsaccommodaties

Is de zes persoons BoerenBed Tent of het Houten Vakantiehuisje niet ruim genoeg voor jouw familie of vriendengroep? Verblijf dan gezellig samen in de 10 persoons BoerenBed Tent of de 12 persoons BoerenSchuur!

De BoerenSchuur staat alleen bij Hoeve de Betuwe!

Kenmerken accommodaties

» Een opgemaakt tweepersoonsbed
» De BoerenBed bedstee en een stapelbed
» Privédouche en -toilet
» Keukenblok met benodigdheden en stromend water
» Koelkist met koelelementen
» Houtkachel inclusief hout
» Overdekte veranda met picknicktafel
» Buitenkoker/ bbq en ligstoelen

Altijd inclusief

» BoerenBed Startpakket
» Beddengoed en dekbedden
» Handdoeken
» Olielampen, kaarsen en waxinelichtjes
» Boerderijwinkeltje
» Parkeerplek
» Schoonmaak

Startpakket

» Rol toiletpapier
» Vuilniszak
» Afwasborstel
» Afwasmiddel
» Theedoek
» Vaatdoek
» Lucifers en aanmaakblokjes

Nieuwsbrief