Glamping accommodaties op de boerderij

Iedere BoerenBed locatie heeft een eigen karakter, maar onze glamping accommodaties zijn overal hetzelfde en van alle gemakken voorzien. Ze zijn compleet ingericht voor 2, 4, 6, 10 of 12 personen. Er is een leefoppervlakte van minstens 45m2. In de keuken vind je koud stromend drinkwater en alle keukenbenodigdheden: van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis!

Luxe kampeer accommodaties

De glamping accommodaties worden verlicht met olielampen en kaarsen en koken doe je op een houtgestookt fornuis. Je kunt ook heerlijk buiten koken op je eigen barbecue. Eten kun je aan de picknicktafel die bij iedere accommodatie staat. Ook staan er altijd twee ligstoelen bij je tent of huisje. Verder heeft iedere tent of Houten Huisje een eigen toilet en er zijn riante bedden met hoge kwaliteit matrassen. Bij alle type accommodaties is de huur inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Ook ontvang je een startpakket met kaarsen en lampenolie. Daarnaast krijg je (tenzij je je op een Collection locatie bevindt) altijd een rondleiding op de boerderij, mag je zelf eieren rapen en wordt je tent schoongemaakt als je verblijf ten einde is.

Let op: bij elke accommodatie beschik je over een privé toilet, maar alleen bij de HeerenBoer Tenten en de Houten Vakantiehuisjes beschik je over een privé douche en zijn ook opgemaakte bedden en handdoekenpakket inbegrepen bij de huur. Bij de BoerenBed Tenten, de BoerenBed Tent voor 10 personen en de BoerenSchuur neem je een luxe warme douche in de gemeenschappelijke doucheruimte op de boerderij.

Bekijk hier de beschikbare accommodaties per boerderij

Nieuwsbrief