– 31 maart 2020 –

Verander je thuis in BoerenBed glamping vakantie

Door de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) worden er wereldwijd maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Hierdoor zitten veel mensen nu opgesloten in hun eigen huis. Dit kan je humeur verpesten, vooral als je al een glamping vakantie hebt geboekt bij BoerenBed. Wat moet je nu doen? Het belangrijkste is om niet van streek te raken, kalm te blijven en deze situatie zo positief mogelijk te benaderen. Je kunt het BoerenBed gevoel nog steeds ervaren door je eigen glamping sfeer te creëren in je eigen huis of tuin, thuis glamping!

Tips voor jouw eigen glamping vakantie in huis:Glamping in huis

 • Zet je tent op
  Net als elke andere glamping vakantie heb je een slaapplaats nodig. Als je een tent hebt, zet deze dan bijvoorbeeld in je achtertuin. Als je geen tuin hebt, is het opzetten van een tent met lakens in je huis een geweldig alternatief. Decoreer met kussens, dekbedden en veel lichtjes – om de magische twinkeling van de sterren na te bootsen. Maak de ruimte zo gezellig mogelijk, dit is de sleutel om het typische BoerenBed gevoel te ervaren!
 • Maak een eet- / loungeruimte in de buitenlucht
  Mocht je buiten nog geen zithoek hebben, haal dan een kleed en kussens tevoorschijn en zet een loungeruimte op waar jullie samen kunnen ontspannen en eten. Voel je vrij om nog meer kerstverlichting, kaarsen of lantaarns toe te voegen om een ontspannen sfeer te creëren. Op elke BoerenBed locatie is het gezellig samen dineren aan de picknicktafel een belangrijk onderdeel van de vakantiedag. Maak jullie favoriete maaltijd en genieten samen van het diner. Als je geen tuin hebt, zet dan een virtuele open haard op je tv aan en versier je eetkamer met kaarsen en lichtjes.
 • Schakel de wifi uit
  Onze authentieke accommodaties hebben geen elektriciteit of wifi, maar er is veel sfeer door de olielampen, kaarsen en de warmte van de klassieke houtkachel. Het beste van onze BoerenBed glamping vakanties is dat je tijd kunt doorbrengen met je familie en vrienden zonder de afleiding van de hedendaagse technologie. Hoe vaak gebeurt dat in de drukte van het dagelijkse leven? Haal de bordspellen tevoorschijn, haal herinneringen op, geniet samen van een kopje thee en koekjes!
 • Belangrijkste tip
  De bovenstaande tips geven je het BoerenBed gevoel maar laat vooral je eigen creativiteit los. Haal je innerlijke kind naar boven, vertel verhalen in de gezellige tent, speel wat spelletjes en geniet van de tijd samen met de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf gezond en veilig!
Nieuwsbrief