Heeft u een vraag? Bel ons:

Maatregelen met betrekking tot COVID-19

Er zijn momenteel enkele maatregelen om rekening mee te houden, maar deze zullen je niet weerhouden van een heerlijke vakantie te genieten. Momenteel zijn jullie van harte welkom op onze Nederlandse en Duitse boerderijen! Onze boeren en boerinnen houden zich aan de landelijke maatregelen en respecteren de anderhalve meter afstand.

Om veilig van jullie vakantie te kunnen genieten hebben wij voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse boerderijen de volgende maatregelen genomen:

  • Tot 1 juli beschikt elke tent over een eigen douche. Dit is bij de HeerenBoer tent en het Houten Vakantiehuisje al standaard. Mocht je in een BoerenBed tent verblijven, dan is er een persoonlijke douche in de gemeenschappelijke doucheruimte. Hier heeft elke tent een eigen douche waar je binnen een bepaald tijdslot gebruik van kunt maken.
  • De eventuele pizza avond en de rondleiding over de boerderij zullen worden aangepast. Ter plaatse horen jullie hier meer over.
  • Het boerderijwinkeltje is geopend, graag 1 gezin per keer in de winkel.
  • Het is voorlopig niet toegestaan om bezoek te ontvangen.
  • De tenten worden zorgvuldig schoongemaakt (zoals de boeren altijd doen, maar i.v.m. deze situatie houden ze hier extra rekening mee).
  • Specifieke maatregelen, verschillend per boerderij, zullen ter plaatse aan jullie worden vermeld.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via +31 (0)528 229440 (Nederland), +32 (0)78482994 (België) of stuur een e-mail naar info@boerenbed.nl.

Nieuwsbrief