Covid-19 boekingsgarantie

Veilig overnachten bij BoerenBed

Bij BoerenBed overnacht je in Tenthuisjes op het platteland bij de boer. Onze locaties zijn kleinschalig, bieden veel ruimte rondom de Tenthuisjes en bevinden zich in de natuur. Bovendien heb je bij elk Tenthuisje je eigen privédouche. Indien opgelegd vanuit overheidsmaatregelen nemen onze boeren maatregelen rondom de boerderijwinkel, knuffelschuur en pizza-avond (bijvoorbeeld inachtneming van de 1.5 meter maatregel).

Als jouw boeking door de wet- en regelgeving van de lokale overheden of een Covid-19 besmetting helaas tóch niet mogelijk is, dan gelden de volgende voorwaarden en garanties.


1. In het geval van een lockdown vanuit de overheid waarbij onze boerderijen gesloten zijn

In het geval van sluiting van onze boerderijen zal BoerenBed contact met je opnemen met betrekking tot jouw boeking. Je kunt jouw boeking dan geheel kosteloos voor een soortgelijke periode wijzigen naar een later moment, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum.

2. In het geval een locatie gesloten moet worden vanwege een Covid-19 besmetting

In het geval van sluiting van een boerderijen vanwege een Covid-19 besmetting zal BoerenBed contact met je opnemen met betrekking tot jouw boeking. Je kunt jouw boeking dan geheel kosteloos wijzigen naar een later moment, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum.

3. In het geval van een Covid-19 besmetting in het reisgezelschap

Neem voor aankomst contact op met BoerenBed met betrekking tot jouw boeking. In het geval van een besmetting in het reisgezelschap kun je jouw boeking wijzigen naar een later moment op dezelfde locatie en hetzelfde type accommodatie voor een soortgelijke periode, tot maximaal 18 maanden na de originele aankomstdatum. Let op: deze garantie geldt niet voor de hele-kudde-weekenden.

Omboek voorwaarden

In het geval dat je wil omboeken naar een duurdere periode (laagseizoen naar hoogseizoen) is het prijsverschil van toepassing.

In het geval dat je wil omboeken naar periode waarin de prijzen lager zijn (hoogseizoen naar laagseizoen), kan het prijsverschil ten opzichte van de originele boeking niet worden terugbetaald. Noch kan dit bedrag gebruikt worden om extra's van bij te kopen.

In het geval van een positieve test in het reisgezelschap waardoor het verblijf niet door kan gaan is een officieel positieve PCR-test waarop persoonsgegevens zichtbaar zijn ter bewijs.

De Covid-19 omboekvoorwaarden gelden alleen wanneer je tijdig de volledige gastenlijst hebt ingevuld (binnen 7 dagen na jouw boeking).

Heb je nog vragen?

Heb je naar aanleiding van onze Covid-19 garanties nog vragen? Raadpleeg dan ook zeker deFAQ pagina.

Liever een persoonlijk contact? Dan helpen we je natuurlijk graag. Neem contact op via het nummer 0528 229440 van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur of via info@boerenbed.nl

Veilig overnachten bij BoerenBed

Check Kleinschalig en veel ruimte
Check Buiten in de natuur
Check Extra grondige schoonmaak en hygiene maatregelen